elifkos kızlar merhaba kızım adına bir derneğe bağış yapmak istiyorum ama güvenebilirmiyim bilemedim sizin bildiğiniz varmı
[silindi] elifkos merhaba kızımın akikasını, adak kurbanlarımı vs Afrika’da kestiriyorum. Yemekli olacak şekilde. Öyle bir şey düşünüyorsanız özelden derneği yazabilirim ya da yasak değilse burdan da yazabilirim? Kızlar yasak mı? @gg3848 @simseklivekalpli
Huma_kus34 elifkos anladım arkdasımın babasının vakfı var vıdo gonderıyolar adınıza bnde orada yaptıryorum kurban bagısıı falan
rozeriin elifkos Ekran görüntüsü olarak attım ama kesim anının et dağıtım videosuna kadar 3 gün içinde gönderiyorlar İki senedir kızımın doğum gününü kutladım bu sene de bu derneğe şükür kurbanı ve pasta ikramı için yşnebağış yapıcam kesinlikle güvenilir
[silindi] elifkos hayır kapısı derneği 🌸 kesim, dağıtım, yemek hepsinin videosunu fotoğrafını atıyorlar
Divayorgunxx elifkos böylr yerlere bağış yapmak çok güzel bişy gerçkten.çevrnzde durumu olmayanlarada destk olabilirsnz buda çok anlamlı ve çok sevap.öncelik çevren akrabanmış bu konuda
elifkos Divayorgunxx çevremde o kadar kötü durumda olan yok tanıdığım akraba falan🙂iyilik yolu derneğine bağış yaptım Rabbım niyetimizi kabul etsin
elifkos ozdemirinannesi bende iyilik yolu derneğine yaptım cnm Rabbım niyetlerimizi kabul etsin inşallah