busra969 myangelson bende kusma yok şükür ama bu renk değişimiyle kusma şikayeti çok oluyormuş bebeğime iyi gelen bir mama değiştirmekte istemiyorum ama resmi bir açıklama yok
gizematadeniz busra969 organik bir mama kullanıyorsunuz bu fark gayet normal. Nasil organik yumurtaların sarilari bazen tupturucu bazen acik sari oluyor. Bu da öyle. Icerigine giren maddeler organik oldugu icin renk farklari olmasi cok normal. Sarı da denk geldi beyaz da. Icti hepsini bir sorun yok
sonmukemmelannebukucu minnakpopus minnakpopus iğrenç kokuyorsa beyazda olsa mama da sorun var demek sarı olduğu için değildir belki ama aldığınız yerde belki saklama koşulu uygun olmamıştır mama bozuksa aşırı kötü koku oluyor
zeynep865 Mevsim sebzelerin rengine göre renginde ufak tefek değişiklikler olabiliyor evet ben de yaşadım bazıları daha beyazken bazıları sapsarı
sonmukemmelannebukucu minnakpopus evet çok doğru haklısınız mamalar artık çok sıkıntılı smalarda toplatıldı bakteriden ötürü kusma yapıyor fışkırır tarzda
naciyesenaserkan Bende hipp kullaniyorum bir kere cok sari rengi denk geldi kullanmadim hemen arastirdim bitkiler organik oldugu icin diye aciklama yapmislar ama ben genede guvendigim bir eczaneden almaya basladim ve hic sorun yasamadim