Deletedmom323 Dün sabahtan beri inip çıkan ateşi var oğlumun doktor antibiyotik verdi calpol ve dolven dönüşümlü ver dedi ama.oglumun ateşi düşmüyor 38 39 arası gidip geliyor fitil mı alsam eczaneden öneriniz varmı
Nur-Caner19 Deletedmom323 evet paronoks s kullanıyorum ben bazen şurup düşürmediği atesi fitil düşürüyor
1anne30 Deletedmom323 çocuklar hep mi hasta ya inşallah geçer canım benim oğlum da aynı üç gündür çok kötü oldu ilk ateşi bı anda çıktı kısa süreli havale geçirdi çok dikkat et sürekli btakip et
Elvin08 Deletedmom323 sürekli 39 dayaa fitil verebilirsiniz ama çocuklar ateşe dayanıklıdır en son çare fitil oluyo genelde.3 gün de ancak antibiyotik tam etkisini gösterip ateşi yok ediyo.4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü vermeye devam edebilirsiniz
Bsrumt55 Deletedmom323 geçmiş olsun canım antibiyotik 48 ve 72 saat içinde etki ediyor düzenli ve saatinde kullanmaya dikkat et neden çıkmış ateşi kana bakıldı mi ben fitili genelde yatmadan önce veriyorum
Deletedmom323 Nur-Caner19 nasıl kullanılıyor eczaneden aldırayım eşime, 7 buçuk aylık kullanılabilir miyim
Deletedmom323 1anne30 2 gündür 1 saatlik uykuyla duruyorum elimde ateş.olcerle dolaşıyorum diye bilirim
Deletedmom323 Elvin08 o zaman bir gün daha beklemeliyim, inşallah antibiyotik etki eder hemen çok yorulduk
Elvin08 Deletedmom323 evet süreçler çok yorucu oluyo ama onların iyiliğine değer.3 çocuk annesi olarak tecrübemi paylaşıuorum ki 4 saatte bire devam edin .Verdiğinizde düşer 4. Saate doğru tekrar çıkar.Benim büyük kızımın inatçı ateşi vardı inanın duş aldırırdım ilaç verirdim üstüne fitil verirdim 39.8 a çokardı yinede doktor şaşırıp kalırdı.İnşallah tez zamanda düzene girer rahat bi uyku çekersiniZ
Deletedmom323 Elvin08 o iyi olsun da ben uyumasam da olur, fitili ertelemelimiym yani. Ilk bebegim ve ilk defa böyle ateşlendi ne yapacağım hakkında çok bi fikrim yok 😣
Deletedmom323 Bsrumt55 üst solunum yolu enfeksiyonu dedi, bakmadı pazartesi bakalım ateş geçmezse dedi. Fitil kullanmalı miy m bilemdim
Bsrumt55 Deletedmom323 inatçı ve yüksek ateşi varsa kullanabilirsin yatmadan verirsen rahat uyur bu geceyi atlatırsan yarına toparlar
Elvin08 Deletedmom323 zaten antibiyotik başlamış dpktorunuz büyük ihtimalle yarın toparlar.5 gün ya da 7 gün demiştir heralde ne kadar içireceğinizi.Ona göre geçmiyorsa dontora tekrar götürürsünüz.Geceyi rahat geçirmesi için fitil verebilirsiniz tabi
Neslihansr Deletedmom323 eğer ateşi düşmüyorsa domuz gribi olabilir biz olduk çünkü o da tek bir antibiyotikle düzeliyor . İnşallah bi an önce düzelir ateşi 🙏🏼
Lilan Deletedmom323 calpolu 6 saat arayla verin. Ayrıca olabildiğince ince giyinsin. Antibiyotik ilk başta etki eder sakince kontrol altında tutun. Oda ısısına dikkat edin bide. Eğer yinede düşünüyorsa acile getirin