AnnaKarenina_ UrbanMom kız kardeşi ile oyun oynamaya yolluyorum odalarına arada rahatsızlık versede kafam rahat oluyor 😂
_YanakReisinAnnesii AnnaKarenina_ bu benim oğlan o da 4 buçuk yaşında😂ağzını bantlasam yine konuşur o derece,anlatacağı söyleyeceği şeyler hiç bitmiyor hiiiççç 🥲Uyuttuktan sonra kafam da anne biliyor musuuunn sesi yankılanıyor bazen 😂
_YanakReisinAnnesii AnnaKarenina_ benimki 1 aydır dinozorlara takmış durumda yatıp kalkıp sürekli onları anlatıyor yok isimleri yok özellikleri asla susmuyor asla hayır dinlemediğimi anlıyor bazen sonra o yüzden de bir ton laf işitiyorum 😂
AnnaKarenina_ _YanakReisinAnnesii bizimkide bi dönem takmıştı şimdi rüyalarını unutmuyor sürekli tekrar edip anlatıyo naparsak yapalım konuşacak bişi buluyorlar 😂😂😂
catperson AnnaKarenina_ bugün veli toplantısı vardı, her şey çok iyi güzel ama çok konuşuyor, susmuyor dedi öğretmeni. Kızım da diyor ki; konuşmadan duramıyorum 🤦🏻♀️ Çözümü ben henüz bulamadım. Susması gereken yerde de susmuyor… yaş 7.
AnnaKarenina_ catperson bi akrabamda aynı şikayeti almıştı susmuyor diye 🫣 sanırım belirli bi yaşa kadar bu konuşma muhabbetini çekeceğiz ya da ben pedogog vs dolaşacağım çözüm bulmak için 🫠
catperson AnnaKarenina_ küçük yaşlarda tolere ediliyor zaten bu konuşkanlıkları 🫢 ortaokul çağına geldiklerinde biraz çözmeye başlamış oluyorlar bu konudaki sınırlarını.😅 Susmayan susmuyor ama🫢