AnnaKarenina_ Arkadaşlar oğlum 4 yaşında 1.5 yaşından beri konuşuyor ama hiç susmuyo gece uykuda konuşuyor sabah daha gözünü açar açmaz konuşmaya başlıyor yani gün boyuda hiç susmuyor buna çözümü olan var mı nereye yönlendirsem bu konuşması azalır 😂😂
Usnac1995 AnnaKarenina_ Bırakın konuşsun. Konuşması geri olsaydı şuan şükrederdiniz Benim oğlum 3 yaşında tamamen açıldı diyebilirim, o zamana kadar neler çektik, ne üzüldük. Şuan konuşuyor ya Allahım eşimde bende karşısına geçip şaheser gibi izliyoruz 🥲😂
Nikita AnnaKarenina_ Allah aratmasın ama konuşan susmuyor. Yemek yerken bile mmm hmmm hiç sessiz duramıyor
AnnaKarenina_ Usnac1995 elbette öyle ama buda çok fazla bütün gün sadece konuşuyor hani en azından yönlendirebilsem belki rahatlar diye düşündüm 😅
binnur37 AnnaKarenina_ Ben bazen neva çenen düştü iyice diyorum oda çenesini tutup yoo düşmedi diyo 🤣🤣🤣🤣
AnnaKarenina_ binnur37 ahahahaha bizimkide nasıl düşecek burda duruyo diyo birde üstüne o ne demek çenem düşer mi diye sorguluyo beni 😅
anonimli 24 yaşındayım, bende öyleyim 😂 Kocam diyor ki “uykuda kimle konuşuyorsun” 😂 😂 Canım konuşmak istiyor ne yapayım. Bırak konuşsun, sus diyince insanın hevesi kırılıyor. Bide gerçekten susasımız gelmiyor 😂 🙄
AnnaKarenina_ anonimli elbette konuşsun ama hiç susmadan konuşması yoruyor telefonla konuşamıyorum insanlarla sohbet edemiyorum günlük 10 bin belki vardır yani yetmiyo gece uykudada devam ediyo 😅
Ballilokmam11 AnnaKarenina_ AnnaKarenina_ benim kızımda aynı 2 yaşına kadar kelimesi çok fazlaydı cümle kurmuyordu endişe ediyordum sonra çocuk bir açıldı 2.5 yaşında şuan nefes almadan konuşuyor, 😂 😂
anonimli AnnaKarenina_ bu çocuk büyüyünce içinde hiç bişey tutmaz 😂 takır takır söyler İçimde kalmasın der😂 Bende öyleyim, azıcık içimde tutayım diyorum, yok olmuyor. İlla Bi şekilde söylüyorum içimdekileri😂
anonimli AnnaKarenina_ Amin, Allah kocama da sabır versin 😂 annem de böyle demişti evlendikten sonra, 22 sene ben çektim çenesini al biraz da sen çek demişti😂 😂 😂 😂
AnnaKarenina_ Ballilokmam11 benimki hep ses çıkarırıdı bebekken 1.5 ta başladı kelimelere ben sürekli konuşuyordum onunla ben sustum sonra o susmadı hala devam 😂