catperson Naciyeylmz benim sosyal medyamda hiç denk gelmediğimi farkettim sevgililer günü ile ilgili herhangi bir paylaşım yapana😂 Şöyle bir hikayeleri kaydırıp çıktım gerçi ekran sürem çok az bugün.
rana0234 Her özel günlerden bir gün önce bir kavga ya da tartışma çıkar,yine aynı şey oldu maalesef.😔
UrbanMom Naciyeylmz allahtan çevremin kocası romantik değilmiş hepsi kocasının fotoğrafını paylaşmış sadece 😂 sadece birisi hediyeyi paylaşmış ajda bilezik almis kocası o kadar
monica50 UrbanMom çevremin kocası romantik değilmiş hepsi kocasının fotoğrafını paylaşmış size katılmıyorum herkes görgüsüz gibi bana bu alındı biz böyle kutladık diye paylaşım yapmak zorunda değil. açıkçası kocamı kimseye kanıtlama ihtiyacı duymuyorum ben her özel günde sadece beraber fotoğraf paylaşımı yaparım sade bir şekilde
oylesinebiri__ Naciyeylmz rica ederim gerçek kadar olmasa da elimden bu geldi erkekler elinden geldiğini yapmıyor be bacım 😂
Asyaveannesi04 Naciyeylmz Amaaan çiçeğe verilen paraya yazık ya doğum günümde alsın yeter, ki alır. Düşünsün sarılsın 10 sene oldu daha da mı alsın sürekli sürekli milletin uydurduğu gün işte
Naciyeylmz Asyaveannesi04 aynen ama sadece doğum gününde hediye aliyo ve onuda güzel dilde kutlamiyo bunu aldm nasıl bu balı bu günü güzel sözle bitir yok