Kubraegir Baharece Doğum gününün yıldız haritasını çıkarıp çerçeveliyorlar çok hoş duruyor ona bakabilirsiniz..
Boncukgozveannesi Baharece bende klasik hediyelerden nefret ediyoruuum 🤦🏻♀️ Ama klasik olmayan hediyede bulamıyorum geçen doğum gününde yemeğe çıkmıştık orda minik bir pasta üfletmiştim güneş gözlüğü takıntısı olduğu için gözlükçümüzden hediye çeki almıştım gözlüğünü kendisi seçmişti bu sene içinde bir fikire ihtiyacım var
Balloglumm Baharece benimki nin de yaklaştı şimdilik araba süsü yaptırıyorum benim eşimin ve oğlumuzun ismi ama ek olarak da evde pasta balon düşündüm başka ne yapsam ki aslında pek de sevmez bu tür şeyi doğum günü şeysini yani bi tarafdan yeterli diyorum ama of uzattım neyse resimli sihirli bardak yatırabilirsin ben ondan yaptirmistim bide gömlek gömlek den çok onu çok begenmisti
Zsnd Balloglumm resimli araba süsü bende düşünüyorum hangi siteden yaptiriyosun;) birde arkasında dua olanlar var önde resim olup o şekilde resim atma yada site atma şansınız var mı
[silindi] İnstagramda nakkaş gömlek var kol ağzına ya da boyna isim vs yazıyorlar, bakın isterseniz. Ben daha önce yaptırmıştım simdi de değişik fikir arıyorum
Balloglumm Zsnd bulunduğum yerden bi ablaya yaptırıyorum kuzey süs evi instada feys de öyle adı canm ama resimli değil benimki
OgretmenimKukla Baharece Düz beyaz bir tişörte bebeğinizle el veya ayak baskısı yapabilirsiniz. Kalp şeklinde olabilir. Üzerine yazılar yazabilirsiniz . Artık hayal gücünüze göre. 😊
OgretmenimKukla Baharece Ben de böyle emek verilen, özel hediyeleri seviyorum. Rica ederim, kolay gelsin 😊
Mum Baharece muhiku ya da bendensana internet sitesine bakabılırsınız. Yılbasında bende ordan esıme almıstım