gamomuu kums tefal hariç demişsiniz ama bende 6x var bu zamana kadar kullandığım en iyi şey. Her yemeği onda yapıyorum:)
Deletedmom2987 kums Onları kullanmadım ama döküm olduğu için yanmaz yapışmaz tavaları, annemle halamda kullanıyor onlarda çok memnun
bebikomomyy minnakpopus ya ben 2 yıllık evliyim çok kötü oldular kaplaması soyuldu çizildi. Silikon kaşıktan başka bişeyde değdirmiyorum. Memnun kalmadım maalesef
minnakpopus kums valla ben tavalarından çok memnunum ama tenceresi için aynı şe diyemicem ya benim aldığım seri bozuktu tahta ve silikon kaşık kullanmaa rağmen 3 ayda dibi attı tencerenin
minnakpopus bebikomomyy evet bende tenceresinden hiç memnun kalmadım ama tavaları bir harika hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür az zaman geçsin diğer boylarını da alırım sanırım 😂
bebikomomyy Balbulutu iyiki valla ben pişman oldum çok kötü oldular hiçte metal kaşık değdirmedim ona rağmen pertleri çıktı
Deletedmom2987 kums kalırsın canım ben çelik tenceresini de almayı düşünüyorum kahramanlar marka olarak çok iyi
Deletedmom2987 kums valla ben anneme anneler gününde almıştım 4 sene önce hala taş gibi sağlam, ne patlama ne çatlama oldu. O zaman kendi çeyizime almadığıma pişmanım kahramanlar elit serisiydi aldığım.