Nergiss Amineduru üşüme değildir canım oğlum 2 ay 10 günlük ve doğduğu günden beri hep yeşil kaka taş çatlasın ya 10 kez hardal sarısı yapmıştır yada yapmamıştır gayet normal yeşil olması
Amineduru Nergiss internetten baktım canım öyle yazıyordu ama en baskını anne sütünü az alan bebeklerde olur diyo
Nergiss Amineduru yok kuzum hiç biri değil çok şükür oğlum güzel emiyor dün doktorada sordum kaka rengı bu şekilde bebeklerde yeşil kaka normaldir dedi sağlıklı olduğunu gösteriyor için rahat olsun üzme kendini 😘☺️☺️
ilaysmom Amineduru bizimde arada yeşil kaka oluyor iki günde bir bazen üst üst üste iki aylığız doktora sordum yeşil kaka sıkıntı değil dedi yediklerinizle yada ön sütü almasıyla ilgiliymiş sadece anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka mühim değilmiş
Amineduru Arzum_ canım kilo problemimiz yok çok şükür en son geçen ayın sonunda götürdüm kilo alımı normal dedi. Çok şükür bugünde kaka rengi düne göre biraz daha normaldi
Eylul-aynur Amineduru bi tane doktor var ali fuat diye instergramda geçen gün okudum kakası beyaz olmadığı müddetçee korkmayın diyordu bizim ıçin anlamlı değil yazmış