damlaozzz Rabiiul İlk bunu kullandım ben sevemedim ya sanki hiç temizlemiyormuş gibi gelmişti bana ilk şişeden sonra değiştirdim
sessi Rabiiul ben siveno kullandım aylarca sonra doktorumuz granül sabun demişti ben çok memnunum hatta tamamen ona geçicem ev için sağlıklı diye 😊
oylesinebiri__ Rabiiul bunu değil baby me organik sertifikalı yazanı kullanıyorum çok memnunum canım temiz içerikli
damlaozzz Rabiiul bilmiyorum belkide bana öyle geldi bende çok kullanan var diye almıştım ama sevemedim omo bebek uni baby birde bu dediğini kullandım en sevdiğim omo oldu leke çıkarmadada çok iyi çıktı
damlaozzz Rabiiul hiç bilmiyorum rastgele görmüştüm bir markette lekeler için denemiştimbende sivenoyu merak ediyordum oda çok övülüyor
sessi Rabiiul evet kesinlikle en güzeli en doğalı son olaylardan sonra evimde omo kullanmamaya karar verdim babay menin leke çıkarıcısı alerji yapmıştı bizde bunuda denemedim hiç
oylesinebiri__ Rabiiul evet kapağı kapalı mavi yumuşatıcisi da var altında organik sertifikalı yazıyor düz baby me değil
benencokanneolmayisevdim Rabiiul bende kullandım ama bir şey anlayamadım kokusuz normal bir deterjan gibi
dmrcesra Rabiiul aldım beş para etmez zaten kimse almamış herhalde dura dura içi katılaşmıştı koku filan da yoktu dümdüz bişey 1 tl bile verilmez