Busreadres Esraaaae siz yaptırdınız mı 4.ay aşısını yaptırdıysanız nasıl geçiyo değişkenlik oldu mu ??
Dyg_brn Esraaaae çok huysuz ve ateşli geçirdik :( 3gun ateşliydi diğer aşılar da öyle olmamıstı, calpol verdim düştü ateş
AnneBebek1 Esraaaae Cok kotu gecti bizimki. Benim oğlum zaten ilgi isteyen hep mizmiz bi bebekti ama idare ediyorduk. Ne zaman ki 4 ay aşısı olduk oglum cok degisti meme konusunda kesinlikle emmek istemiyor ağlıyor ateşi çıkıyordu devamli
Busreadres Merhabalar biz Pazartesi günü olduk aşımızı be olmaz olsaydık melek gibi kızım gitti yerine huysuz bi bebek geldi sanki çok zor geçiyor herşeye ağlayıp mızmızlanıyor sizde durumlar nasıl geçici bi süre mi ben bu huyları kalıcı olmasından korkuyorum😕
AnneBebek1 Busreadres Aynen katiliyorum kesinlikle zorla besliyorum resmen cocugumu. Huy olarak ayniyiz fakat emme konusunda cok zorlanıyoruz cok.
bsraoztrk8 Aşılar dan nefret ediyorum benim kide çok huysuz oldu 4. Ay asidindan sonra . Birde bu ay zorlu geçiyormuş o da cabası oldu uyku düzeni berbat suan
Zeynept Ben yaptırdım verem aşısında ateşlenmişti ama bu defa 1 defa çıktı ateşi calpol verdim o kadar
Ahsen51 Esraaaae inşaallah zaten 2.Ay aşısından sonrada huyu suyu değişmişti bu aşılarda onun devamı o yüzden bende biraz tedirginim