kimbumadam Bugün sınava girdim geçtim annişler , sıra direksiyonda inşallah Tavsiyeleriniz varsa alırımm🫠 Şu etiketleri de bi türlü öğrenemedim doğru midurr?
do_qa kimbumadam heyecan yapma sınava kdar sınav arabası dışında başka araçla çalışma o çok etkılıyormus Benım hocam öyle demişti ben yazılıdan sonra kendı aracımla çalışacaktım hocam Müsade etmedi çokta iyi oldu
1tosbikinannesiyim kimbumadam panik yapma sakin ol çok konuşabilir yanındaki o durumda neyapacapını kafan da tasarla benim kardeşim de yeni aldı yanındaki komisyon çok soru sorup konuşmuş baya dağıldım demişti şimdiden psikolojik olarak hazırlan zaten şu an ka parkurlar biraz ezbere gidiyor umarım geçersin ☺️
accountant kimbumadam direksiyon derslerini sınava en yakın tarihe al bilgilerini tazeyken çok daha kolay geçersin ilk sınavda sırf bu yüzden kaldım 10 gün önce ders almıştım sınav günü bindiğim arabayı bile unutmuşum ben bu arabayla çalışmadım diye kıyamet koparmıştım 😂😂
kimbumadam do_qa Sadece 1 gün önce parkura çıkabilirsin dedi bizim hoca da bakalım eğer tamam oldu dersem eşimle çıkmam zaten🙈
tsss İkisinide tek seferde gectim bence kalmana neden olabilcek tek faktör panik. Sakin kal ve geç ❤️
kimbumadam 1tosbikinannesiyim Ya neden konuşturuyolar ki usta şoför değiliz. Kaldı ki eşim bile dikkatini genelde yola verir , bazen bi dk diyip susturur falan
kimbumadam Kediperest Aşkım ben yan koltukta şehir dışına giderken gözünü yoldan ayırmayan biriyim kii eşim sahada çalışıyor her gün araçla ve ters yoldan bile çıkmaz dolaşır öyle kurallara uyar Ama kaza korkusu vardı bende hep erteledim bu zamana kadar , artık olmuyor çocukla toplu taşımadan nefret ettim o yüzden her kadın imkanı varsa araç kullanmalı bence..
kimbumadam accountant Sınav derslerden ne kadar süre sonra başlıyor canım? Bir de bana dediler ki senin gün saatlerine göre ayarlanıcak. İstersen haftada 1 al istersen 3 Yoğun mu ayarliyim yoksa haftalara mı böliyim?
accountant kimbumadam ben 2015te aldım ehliyeti valla hiç hatırlamıyorum nasıl yapmıştım ama sınava en yakına almıştım orda öyle kavga çıkarınca 😂
usenmedimyaptimbirvelet kimbumadam Tavsiyeleriniz varsa alırımm🫠 Bu süreçte kocayla arabaya binmemek, ondan bir şey öğrenmemek bir süre uzak kalmak gibi tavsiyeler verebilirim hfjfjf
Metesmom1 kimbumadam 2 sınavımı da tekte geçtim bende yeni aldım ehliyetimi aralıkta 🥰 dersleri sınav gününe yakın al çok iyi oluyor ben öyle yapmıştım dersler bitti ertesi gün hemen sınava girdim çok güzel geçti tabi bu süreçte bide kurs arabasından başka araba kullanma derim stres yapma hiç sakin ol komisyonda çok önemli ama bence inşallah tekte geçersin 🥰
kimbumadam Metesmom1 Bunu söylediğiniz iyi oldu ya , şimdi mesaj attılar 26 şubat 28 mart diye Sınav gününü onlardan mı öğrenmeliyim?
Metesmom1 kimbumadam sınav gününü onlar söylüyor size kurstan hangi günlerde olsun dersler diyede soruyor boşluk olan günlere veriyor sınav gününe yakın olması çok iyi oluyo