Limoncicegiiiii Adanaya geleceğim saç diplerim kumral koyu işlem yok doğal bir ombre yaptırmak istiyorum önericegınız kuaförler varmı fiyat önemli değil. Gerçekten işinin ehli olan
okk Limoncicegiiiii orhun sertbaş , tolga işeri , ulaş etike iydir bunlar san kuaförde iyi diyorlar ama deneyimlemedim henüz bir şey diyemicem
Aklimideliricem Uğur zif var çok güzel yapıyor 4 sene felan oldu boyaya gidemedim evlenip taşınınca fiyatı ne kadardır bilmiyorum ama gerçekten işinde iyi😂
Limoncicegiiiii hunilimomy şehir dışından gelıcem googlede bakıyorum çok yorumları olanlar yanıltıcı mı acaba ziya hizar vb sizce
hunilimomy Limoncicegiiiii ziya hizarı tavsiye etmem açıkçası bi adanalı olarak isim yapanlardan ama aşırı pahali olan yerler eskiden iyiydi ama suan değil ben hataydayim ama dönüp dolaşıp Orhuna gidiyorum
okk Limoncicegiiiii ortalama olarak hepsinin fiyatı aynı bence 3 aşağı 5 yukarı yani en son saç kesimi saç ışıltılı boya bakım 12 tutmuştu ortalama bu fiyatlar cıkıyor
hunilimomy Limoncicegiiiii yillar yillar önce evet iyiydi ama sonra isim yapınca maalesef isler değişti
okk Limoncicegiiiii işte deneyimlemedigim için bir sey diyemicem ama öneren arkadasım cok oldu ben sadece saclarım uzun bir sey olur diye pinpirikli olduğum için her zaman güvendiğim yerlere gitmeyi tercih ediyorum