semaydin İphone 17 pro ya da pro max turuncu renk kullanıp renk değişimi yaşayan var mı. Ayrıca kullananlar memnun mu acaba
MamaUygarVibes semaydin Telefon alacağım zaman çok fazla video incelemelerini izledim ve turuncuda solmalar olduğu için mavi rengi aldım ben. 17 pro kullanıyorum ve memnunum.
oseninyengenyengen semaydin bi tanidik turuncu renkle değiştirmişti ilki ne renkti bilmiyorum ben air aldım baya sevdim ince ve daha geniş ekran olmasını mavi renk benimkide
SheDoesntCare semaydin benimkinde solma vs olmadı ama bi zamandan sonra güzel gelmemeye başladı, gri almanızı öneririm.
semaydin MamaUygarVibes ya ben de gidip bakınca maviyi beğendim aslında. Gri ve turuncu arasında kalmıştım giderken. İphone 13ten geçmeye değer mi sizce
MamaUygarVibes semaydin Bence değer özellikle kamera olarak baya farkediliyor. Bende 12 den geçmiştim.
semaydin mamacitaa_ ya bana da bi turuncu gereksiz geliyor sonra diyorum ki sanki bu serinin olayı turuncu 🥲 bilemedim o yüzden
minikmisimben İPhone lar uzun süre kullanıldığı için satarken kolay olsun diye genelde beyaz alıyorum ben 🥲 ben grisini beğeniyorum mavisi de çok güzel bence
semaydin minikmisimben aslında bu açıdan bakınca da çok doğru. Turuncunun büyük ihtimalle birkaç sene sonra kimse yüzüne bakmayacak 🥲
semaydin mamacitaa_ ya aslında 13den de memnunum ben ama hem gb yetmemeye başladı hem bunu anneme vereceğim annem bana alcak 17yi de. Yoksa çok da bişey değişeceğini sanmıyorum kamera harici 🥹
yase1036 semaydin batarya pro max ile 39 saat pro ile 33 saat boyunca video izleyebilirmişsin ama tabi boyut farkından dolayı bataryasıda büyümüş Tek fark bu sanırım Ben büyük ekran sevdiğim için pro max tercih ettim ☺️