happyday seher178 bebeğim şuan 16 aylık dün bexero ilk doz olduk. 2. Doz bexero ve nimenrix 18. Aya denk geliyor doktora söylediğimde 18 ay aşısini yaparız 20 25 gün sonrada menenjitleri yaparız diye belirtti.
yorgunannee_ seher178 ben 18 ay aşısıyla menenjit arasında 15-16 gün fln ara verdim. Çocuğun en azından vücudu biraz dinlensin diye düşündüm. Fikrim bu şekilde.
seher178 yorgunannee_ bizimde 15gun olacak ti ama Osman gönül al aşılar arası 1 ay en az araya sokun demis
albatross Dr a sorun menenjit asısını ileri almanızda sorun olmayacaksa bence bekleyin. 18. Ay aşısı çok yoruyor menenjit de öyle ikisini aynı gün yanda kısa arayla yaptırmak çocuğu çok yorabilir
pembekalanchoe seher178 evet. Muhtemelen arada 10 gün falan zaman aralığı olur. Soracağım doktora bunu da.
yorgunannee_ seher178 işte sebebini bilmek lazım. Ben öyle yaptırdım çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
pembekalanchoe seher178 bizimki aşı takvimini değiştirdi. 18 olanı 21 e aldı. Devlet aşıları ile denk getirmedi.
pembekalanchoe seher178 @myangelson arkadaşımız bebeğine 9 aylık ve Menenjit aşısını birbirine yakın zamanda yaptırdı diye hatırlıyorum.
myangelson pembekalanchoe @seher178 evet 9. Ay aşısı yapıldı 15 gün sonra da menenjit yapıldı. Menenjit canlı aşı olmadığı için aşılar arasında sıkıntı olmuyor. İki canlı aşı arası ya aynı gün olacak ya 1 ay ara olacak otekilerde sıkıntı yok
pembekalanchoe seher178 evet. İçinizin rahat etmesini isterseniz Sağlık Bakanlığını arayıp sorabilirsiniz.
oylesinebiri__ seher178 benim bebeğim bugün 18 ay aşısı oldu 1 ay sonra menenjit aşısı yapılicak çocuk doktoru öyle yazmış