Huma_kus34 ebrusafura ay ne guzel olur bı gecer gıb oldu yıne basa sardı krem almayo dusunuyorum ne guzeş sızınkı gecmıs
Gamze11 bbenim aldık kullanıcaz. İnstagramda zişhunun hint yağı var yani kendi üretimi ve herkes bu konudan aşırı memnun Trendyol yorumları da çok fazla
1anne1cocukk HeeSenCokBiliyon durduk yerde mi kanama oluyor bende büyük tuavletime cıkınxa oluyor şüpheleniyorum doktora gitmeli miyim
gulbahar1_ Hamileliğin son gunlerı bende de iyice artmıştı bende uzun yıllardır vardı aktardan hint yağı aldım Hindistan cevizi yagi ile ara ara sürdüm benimki gecmisti sonra tekrar kabiz olunca agrı oldu ama kabızlık geçince pek kalmadı suanda rahatım sükür
1anne1cocukk Kardelen07 ben gittim bana bakmadı bile normalde parmak atıp bakılması gerekiyormuş bana öyle birsey yapmadı direk kaka yumuşatıcı ilaç ile o bölgeye krem verdi
tugba616_ bbenim ne zamandan beri var kroniklesti mi ben ameliyat ile kurtulmustum çok şükür Yaşama sevincim kalmamıştı yaa
bbenim tugba616_ doktor bişey demedi sadece iç hemoroid ve makat çatlağı var dedi fitil verdi krem verdi onlarla biraz iyileşti sonra tekrar başladı 1 haftadır ağrıdan hayatım alt üst oldu tekrar kreme başladım aktar’dan da bi tane krem aldım ikisini kullanıyorum inşallah düzelir