Aslimm Merhabalar, ütüyü yeni aldık bir kaç parça ütüledikten sonra ütüden motor sesi gibi ses gelmeye başladı. Durunca ve dik konumda ses yok ama hareket ettirince ses oluyor ve ışık sansürü yanıp sönüyor. Normal mi acaba?
alpmila Aslimm merhaba ütülemesinden memnun kaldınız mı ben aldıgıma pişman oldum ya gelir gelmez denedim deli gibi su akıtıyor ve kırışıklıgı açmıyor iade gönderdim hemen 1 ay gecti şimdi beni aradılar iade kabul olmadı diye resmen elimde kaldı o kadar da övülüyordu bu seri 🥲
Gul-42 Aslimm bendede var hıc memnun degılım guzel acmıyor ses mesela ne sesı su kaynama gıbı des gelıyor ütülerken dık konumdada ısık yanıp sonuyor
Aslimm Serpil09 evet yarın aramayı düşünüyorum smileylaylom bende öyle düşündüm ama şu ilavesi yapınca da devam etti
smileylaylom Aslimm YouTube dan ürün inceleme videosu izleyebilirsiniz belki özelliği odur. Bende de Philips azur ütüsü var suyu azalınca ses çıkarıyor ondan söylemiştim
Aslimm smileylaylom baktım ama böyle bi duruma denk gelmedim. Sizinkinin sesi nasıl acaba , hareket halinde mi oluyorsizin de?
Aslimm smileylaylom titreşim +ses mi yoksa sadece titreşim mi? Müşteri hizmetleri ile görüştüm normal olduğunu söyledi ama ilk defa ütütden bmyle devamlı ses duyduğum için garipsedim ben
Aslimm alpmila bende ilk bir kaç parçada su damlası oldu sadece , sonra olmadı. Biraz ağır geldi baa ama ütü yönünden memnun kaldım ben. Sadece dediğim gibi ses ve titreşim çukarması kafamı karıştırdı
alpmila smileylaylom bende bu ütü varda benmi yanlık kullandım acaba ütü cok su damlatıyordu ve karışıklığı acmıyordu sizinki de ütülerken Sürekli titriyor mu yoksa sadece başta kumaşı tanımak için titreyip duruyor mu bana nasıl kullandığınızı anlatır mısınız size zahmet suyunu sıcak su mu koyuyorsunuz
smileylaylom alpmila sıcak su mu ? Normal içme suyu koyuyorum sıcak değil. Otomatik modda kullanıyorum en üstte bi düğmesi var ona basınca biraz titriyor ve kumaşa göre buhar veriyor açıyor.
Gul-42 smileylaylom ıcme suyu degıl kaynamış su yada hazır su koymanız lazım ütüyu fıse takın 20 sanıye sonra su katacaksınız
smileylaylom alpmila bunu cevaplamak için ütü yapmayı beklemiştim yanlış söylememek için. Sürekli titriyor ve titreşim sesi var. Benim için normal olduğundan çok dikkat etmemiştim