kubrasayfam Stresten mi yoksa doğum kontrol hapından mı doğum yapalı 4 ay oldu adet bir kere oldum emzirme yok ağrısı var ama hasta olamıyorum sancısını çekiyorum ama bişey gelmiyor yaşayan var mı
buketali2025 Bende 4 ay önce doğum yaptım hâlâ olamadım doktorum emzirdiğin süre boyunca görmeye bilirsin dedi ve aşırı bel ağrısı çekiyorum .
kerimannesi Bende doğumdan sonra 4 aylıkken bebeğim oldum 2,3 sefer oldum bebem 8 aylık günüm geçti 10 ama hatla yok kendimden de eminim ama gebe degilim
yagmurr_krblt kubrasayfam olmaması normal 8 ay oldu doğum yapalı hap ile korunuyorum ve emziriyorum doktorum olmaman çok normal hem emziriyosun hem hap kullanıyorsun dedi
balkizlar kubrasayfam evet kardeşimin arkadaşları içiyordı hep kendim içmedim netten bir bakın isterseniz
mavimoglum kubrasayfam Aynı durum bendede var Doğum yapali 3 ay oldu bir defa adet oldum gidip spiral taktirdim ama bu olamadim 6 gün geçti ağrım çok fazla çok stres yapiyorum Bunalıma girdim resmen emziriyorum ben
melike4195 @kubrasayfam bende yaşadım her defasında adet oldum diyordum hiç birşey yoktu oğlum 11 aylık oldu bende pazar günü adet oldum şükür