defnekusum_ Son 1 aydır aşırı saç dökülmesi ve aşırı halsizlik şikayetlerim vardı dün kan verdim ferritin 5 çıktı şok oldum ilk kez bu kadar düşük görüyorum ilaca bugün başlayacağım sabah akşam olmak üzere ama ek olarak ne yapabilirim hızla yükselmesi için
mtbrnsrdm defnekusum_ ilaci kullandiginizda portakal veya limon yiyin. Emilimi daha fazla artar. Yeşillik bol tüketirseniz yükselir özellikle ıspanak. Bi de dalak yiyin bol bol
hickimsebiri Benim de aynı şekilde çıktı doktorum hızlı yükselmesi için iki günde bir iki tane içmemi önerdi tek tek alındığında emilimi yavaşlıyormuş bir de portakal veya mandalina yiyorum içtikten sonra
tazemom1 defnekusum_ merhaba geçmiş olsun benimde Ferritin 8 çıktı . Solgar ilaca başladım . 1 haftadır mide bulantısı var halsizlik hafif baş dönmesi var . Bu sebeple kan vermiştim Ferritin düşük çıkmış Siz de böyle belirtiler var mı
defnekusum_ tazemom1 Benim baş dönmem ve aşırı saç dökülme şikayetim vardı bende sidefer kullanıyorum ilacın yan etkisini görmedim
hickimsebiri herhangibiranne_ aynı anda içiyorum sonuç için henüz gitmedim ama şimdiden halsizlik şikayetlerm azaldı bence faydası oluyor
gizematadeniz defnekusum_ pancar yiyin her gun limonlayip sabah ac karınla salata gibi. Ya da pancar kvass yapin icin. Guzel artiriyor
melike_54 TugbAlperen Doğuma kan değerim 8 demir değerim 4 ferittin depolarım boş girdim doktorum bunu yüzüme karşı söyledi sezeryan oldum çıktım ilaç kullanmana gerek yok dedi ve suan dehset saç dökülmesi kemik ağrısı baş dönmesi yaşıyorum ilaç kullansam da biraz geç etki edecek. Ablamda tahlil yaptırdı demir değeri 7 yken damardan demir ilacı taktırmış
_YanakReisinAnnesii TugbAlperen benim 18 çıktı kansızlığa doğru gitmemesi için önlem alalım deyip ilaç başlandı sizde başka doktora görünün bence.
thingma TugbAlperen Hemoglobin tdbk ve demir kaç çıktı acaba? Ferritininiz düşükmüş büyük ihtimalle doktor diğer sonuçlara bakıp normal dedi
TugbAlperen melike_54 inanın aynı durumdayız halsizlik saç dökülmesi inanılmaz durumda bizim doktorda mı var anlamadım