Deletedmom_289 Kızlar bugun market ten süt aldım yoğurt ve sütlaç yapacaktım tencereye sütü koydum ne sonuç
happymomk Deletedmom_289 büyük ihtimalle su karıştırmışlar. Her hafta yoğurt yaparım 1-2 parmak anca azalır. Bu kadar azalması için taşması gerekiyor sütün, yani su karıştırılmamış olsaydı bu kadar azlaması mümkün olmazdı
Tatlican Deletedmom_289 Normal görünüyor azaldımı. Allah allah suda olsa bukadar azalmaz ki İlk gördüm🤷♀️
zarifhanims Deletedmom_289 Sütün büyük oranı sudur zaten. Kaynadıkca azalır ve koyulasır. İçine su kattıkları için değil kaynadıkca sütün suyu buharlaşın koyulaştığı için azalmıştır. Uzun süre ya da yüksek ısıda kaynatmış olabilirsiniz
parla__ Deletedmom_289 4-5 dakika içinde bu kadar azalması normal gelmedi. 15-20 dk kaynatıyoruz böyle azalmıyor nerdeyse yarışı gitmiş gibi görünüyor.
Deletedmom_289 zarifhanims canım peki tencerenin yarısını kayıp olması normal mi vallaha kimsenin günahını da almak istemiyorum çiğ süt aldım
zarifhanims Deletedmom_289 Sütü kepçeyle bir karıştır. Öncekine nispeten daha koyu kıvamlıysa sütün suyu buharlaşmıştır. Bide tadına bakabilirsin su katılanda sütün tadı daha tatsız yavan olur
imaslpr Deletedmom_289 yağsız süttür canım bende köyden süt gelince anladım. Süt yağlıysa eğer yağı uçmuyo azalma 1-2 tık düşüyo yağsızsa. 3-4 tık düşüyor
Deletedmom_289 alpmila o zaman normal canım şimdi kimsenin günahını almak istemiyorum yani de böyle süt azalınca
Kuzularinanasi alpmila süt 30 dk kaynatilmaz.tum yararli proteinleri ölür hic fatdasi kalmaz ki.6 -7 dk kaynamasi yeterlidir.