umayy06 Merhaba sevgili anneler benim bebeğim 1 aylık 2 numara biberon ucuyla içmiyor az geliyor diye zorlanıyor 3 numaraya geçsem bir sıkıntı olurmu acaba
accountant umayy06 6 aylık hala 2 numarayla içiyor 3ü istemedi doktor 3e 5 aylıkken geçebilirsiniz demişti
yagizmom_ umayy06 Benim bebeğim küçük doğmuştu çenesi güçsüzdü ememiyordu biz 4 numara ile alıştırıp 3e düşürmüştük
umayy06 zeynepkazgan benimkide 2 de çok zorlanıyor 10 dakika emiyor ama hala mama yerinde sayıyor gibi
bebibe Biz doğdu doğalı 3 numara kullanmak zorunda kaldık 1 2 yi hiç çekemiyordu ve sarılıktan dolayı mama kullanmak zorundaydık o zamanlar epey de kullanıyorduk neyse ki bir sıkıntı olmadı şu an 50 günlük hala arada bu şekilde mama veriyoruz
_arven_ Benimki 50 gunluk ve 3 numarayla bile 90 cc yi neredeyse 40 dakikada iciyor. Alternatif biberon aramaya başladım artık. Bence bebekten bebeğe değişen bişey. Deneyip görmek lazım.
melenbeg Avent kullanıyorsanız zaten daha büyük numaraya geçebilirsiniz 3 numara bile akmadığı için sorun olmayacaktır 😂
yagizmom_ umayy06 Evet tamamen bebeğe göre hareket etmek gerekiyor benim bebeğim şuan 5 aylık normalde 4 numara kullanmam gerekiyor ama bebeğim 3ü kabul ediyor öyle devam ediyorum
catperson umayy06 dört aylık hala 1 numaralı başlıkları kullanarak veriyoruz. Yavaş yavaş içmesi daha iyi. Kuvvetli emdiği zaman çok hızlı bitiriyor onunla bile.
umayy06 catperson peki 1 numaralı başlıkla kaç cc yi kaç dakikada bitiriyor acaba çünkü benim bebeğim içiyordu ama mama hiç bitmiyor gibi duruyordu