Kuubra Sağlık ocağının verdiği kan ilacını (vegaferon) kullanıyormusunuz? Ya da muadili olarak önerebileceğiniz kan ilacı var mı?
Asyam41 Kuubra ben kullandım aşırı derecede ishal yaptı ayrıca içinde paraben var oyuzden kendi doktoruma sordum şuab için gerek yok 9.ayda kan tahlili yapalım gerek varsa başlarız dedi bıraktım bende kullanmayı
Sarpmom Kuubra Hayır onu kullanmıyorum Bestiron diye farklı bir kan ilacı kullanıyorum öneririm ne kabızlık ne başka bir şikayet olmadı 👍🏻
kokusudalin Ben kullanıyorum 1 haftadir genelde ishal kabiz gibi sorunlar olurmus olursa gel doktor baska yazsin dedi sorun olmadı henüz
Kuubra Asyam41 bizim hemşire de kabızlık yapabilir, veya doktorunla konuş başka yazsın bunu da kullanmayacaksan geri getir dedi 🤣🤣
Sadullahefe Biz ferrum damla kullanıyorduk ama oğlum her seferinde kusunca değiştirdik sidefer damla başlayacağız
Asyam41 ikibebeklibirannee aynen kafalarına göre ilaç veriyorlar siz siz olun doktorunuza sorun herzman
ikibebeklibirannee Asyam41 Ben kullanmiyorum tahlile göre bakarız dendi. Hatta ek gıda da pekmezle destekleyebilir ilaca gerek kalmaz dedi ☺️