Selda3548 Merhaba arkadaşlar ben özel sektörde çalısiyorum.devlet hastanesinde doğumumu yaptım.her ay rapor paramı alıyorum ptt den.sizlere sormak istediğim devletin emzirme parası dışında (oda 300 liraydı) verdiği başka bir yardım var mı?
Momelf Selda3548 süt parası değilde dogum parası aldınız mı 2 kere alınıyor yani yarı yarıya Bn 3000 bir sefer almıstım 3.500de bir sefer almıstım
Yvzasmn Selda3548 ben birşey sormak istiyorum. 300 TL verdikleri doğum parasını almamız için bir süre varmı benim ocakta alabilme şansım vardı hala alamadım bir süresi varmı onun alabilirmiyim şimdi.
SemaOzal Selda3548 sanıyorum süt parası 180 liraydı 300 lirada aile bakanlığından alınıyo bi de normal rapor parası diye biliyorum. 4 ayda hepsini unutmuşum resmen 🙈😂
idil1990 [silindi] dogumdan once kullandigin haftaya gore 1. Kisim yatiyor dogumdan sonraki raporundada 2. Odeme yapiliyor
Selda3548 Bir kerede emzirme parasi almisim oda 202lira almisim.300 lirada degilmis kusura bakmayin yanlis yazmisim
EceSude Yvzasmn süresi yok 2015 mayıstan itibaren doğan çocuklarınız için almadıysanız eğer başvuru yapıp onlar içinde alabiliyorsunuz. Birinci çocuk için 300 TL ikinci çocuk için 400 TL üçüncü çocuk için 600 TL alınıyor kizlar bilginize..
Momelf EceSude e devlete bak tarihler yazar e devlette arama yerine analık yaz ilk cıkana bak orda yazıyor
EceSude Bytgll Bulunduğunuz ilin aile ve sosyal politikalar müdürlüğune başvuru yapıyorsunuz doğum yardımı parası diye bebisin TC si ile o ay içinde PTT ye adınıza yatıyor
Nurkara21 Bana yattı bi kere ama süt parası diye bidaha da yatmadı 200lira mi ne tek sefer yatıyor diye biliyorum ptt gitmenede gerek yoktu aslında doğum parası için sigortaya gidip hesap nosunu verdiğinde yatırıyolar çok kolaylık oluyor.