imaslpr Hakikaten facia yani yumurta ve şekeri çırparken her zaman elimde kalıyo sıkıldım servise gidiyo geri geliyo ya aparatı paslanıyo kırılıyo ya motor bozuluyor. Arkasında hele hiç durmuyolar yani sinbo mükemmelsin. Neyse arkadaşlar ben bu markaya daha fazla dayanamıyıcam kullanıp memnun kaldığınız set önerilerinizi bekliyorum
ozlemeslem55 imaslpr stilevs aldım bende iki sene oldu alalı bıçaklı olan yeri çalıştırmıyor asla memnun değilim bende
zeynosela imaslpr Kesinlikle tefali öneriyorum. Tefal Master Blend 700 Çok kaliteli ve çok uzun süredir kullaiyorum. Bir de blender icin size bir önerim olacak blenderı 15 saniyede bir çalıştırırsanız motorunda sıkıntı yaşamazsanız ben de sizin gibi daha önce çok sıkıntı yaşadım bu bilgiden sonra uzun süredir kullanıyorum blender’ımı
ceydact Karaca profoodmix 3lü blender seti olarak yazıyor internette 4 senedir kullanıyorum robotla mikser kısmını pek kullanmadım blender olarak gayet iyi hamur yoğurma içinse mikser olarak bosch mum serie 4 kullanıyorum rende aparatı var narenciye sıkıyor kıyma çekiyor harika bir şey 🫠
imaslpr ceydact bende çok istiyorum hamur yoğurma felan ama bütçem şuanlık el vermiyor mıtfağım da öyle kendi evimizi bırakıp kiraya çıktık 😂bir gün onuda alıcam inşallah
anonimli Geçen gün Philipsten el mikseri aldım Benimki fakir, Blender kısmı güzel ama mikseri berbattı, bu Philips herşeyi çok güzel çırpıyor Tavsiye ederim
imaslpr oylesinebiri__ fakir iyi gibiydi aslında rose gold serisini almıştım çeyizime motor bi kere arıza yaptı sadece ama aparatları kırılıyor evett
anonimli imaslpr o zaman komple sette tefal öneririm benim yengem yıllardır kullanıyor onu Benim sadece mikser ihtiyacım olmasa bende onu alırdım