herseyimcocuk Uçak korkusu yaşayıp çözen var mı? Ben yıllar önce bi defa bindim kalkış anından korktum bi tek, sonra havadayken veya inerken korkmadım
sebur herseyimcocuk ay ben hiç binmedim nasıl birsey bilmiyorum yaza oraya buraya gidince lazım olucak uçak nasıl olucak bilmiyorum🥹😁
herseyimcocuk sebur Balbulutu rachelgreen_ Prensescilek oylesinebiri__ Ben de uzak yerlere gidicem ve uzun yolda çocukla daha zor uçak rahatlık biliyorum ama bi yandan da bilet almaya cesaret edemiyorum önceden korktuğum için ama belki de bu sefer korkmıycam diyorum öyle bi döngü binmeden de bitmiycek
Prensescilek herseyimcocuk ay ben yaklaşık 3 hafta önce 5 saat yurtdışına uçtum . 😀Hemde gece ve iki çocukla . Her yer karanlık hiç bir şey görünmüyordu. Ama çok şükür korkmuyorum. ☺️
ahs06 Prensescilek büyük cesaret😀 bnde hiç binmedim ve çok korkuyorum rizeliyom Ankara’da yaşıyorum Ankara’dan rizeye 14 saat suruyo sırf yol uzun diye yıllardır gidemedim memleketime 🥺 uçağı havada gorunce korkuyo insan çok yükseğe yükseliyor çünkü
oylesinebiri__ herseyimcocuk o basınçtan korktum biraz kulaklarım dan ses kesildi onun dışında korkmadim 10 saatlik otobüs yolculuğuna uçağı 1 saate tercih ederim
Balbulutu ahs06 otobüse bindiğim için yıllardır kendime kızıyorum her aklıma geldiğinde o derece güzel 🤭
Prensescilek ahs06 bende iki çocukla zor olur diye tereddüt etmiştim ama hamdolsun çok güzel bir yolculuk oldu . Oğlum için beşik verdiler orada uyudu bütün yolculuk boyunca 🥰 sizde rahat olun ve Allah’a bırakın 💕
Balbulutu herseyimcocuk siz çocuğu kafaya takıyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim oğlumda hemen hemen 3 aylıktı kıyamet koptu ucakta. Ne yapalım bazı çocuklar böyledir. Ağlayacak durmayacak dersen strese girersen olmaz ☺️