akillibidikcgty Birkizbirerkekannesi sudocrem bepantol mustela hepsini kullandım benim bebeğimin pisigine tek çözüm mavi kutu hametan krem eczanede bulabilirsiniz tavsiye ederim
Nebicimanne Birkizbirerkekannesi ayni kremi kullabiyorduk benim bebegimede oldu azi cikardigi icinmis sudocrem aldim kullanmaya basladim daha bi kizardi ise yaramadi sanmistim ama 3. Gun kuruyup gitti o sivilceli pisikler 😊 herhalde once costurup sonra kurutuyo
Emirasaf_e Birkizbirerkekannesi bezden oluyo olabilir bende dun bezi degistirdim cok sorun yasadik bizde seba med kullandm yok bepanthol kullandik olmadi trosyd kullandk iyi geldi
Byzgl_2019 Birkizbirerkekannesi birde arko kremin doğal olanı var tüpte onu kullandım pişik olduğunda
inci_6007 Birkizbirerkekannesi neler kullandım sadece azalttı ama şunlar bir mucize bir liralık vazelin ya bildiğin önce anne sütüyle sil sonra vazelin sur bir iki güne bembeyaz bir popo😂
HKyhn Birkizbirerkekannesi kesinlikle https://instagram.com/purmama.natural?igshid=15tehltda10ap buradan acil durum merhemini alın. Ben doğduğundan beri kullanıyorum. Allah’ın izniyle aşırı faydalı. Hemde doğal ☘️
Celins Birkizbirerkekannesi dalin, unibaby, bepanthol kullandım hic biri pişik yapmadı. Şuan desitin kullaniyorum ondan da memnunum.