Birkizbirerkekannesi Merhabaaa Bepanthol kullanıyorduk ama 1 haftadır kızarıklığı tahrişi geçmedi. bez ve ıslak mendilimiz hala aynı. Başka çok iyi diyebileceğiniz pişik kremi önerisi verirmisiniz ?
Dilekmh Birkizbirerkekannesi canım bende mustela kullanıyordum Ama doktorum sudocremi de önerdi onun dışında desitin de güzel
Birkizbirerkekannesi Ebruli101 ben internette baktim yorum göremedim oyuzden almadım. Ama siz kullanıyorsunuz iyi geliyor öyle mi ? Bide onu deneyeyim.
Hayaller Birkizbirerkekannesi hindistan cevizi yağı tek geçerim oğlumun kanayan pişiğini 1 gecede geçirdi
Kevserolgun Birkizbirerkekannesi sudocrem cok cok iyi yalnız pisik olmasinin baska bi sebebi de ıslak mendiller benim kizimin da cok pisigi oluyodu sonra bu kreme ve civilde satilam kuru pamuklu bezleri kullanmaya baslayinca gecti icersinde 60 tane oluyo kuru pamukli bez cok hijyenik. Islak mendilide kullanmak isterseniz yikayin o köpügü iyice gitsin öyle kullanin farki goreceksiniz.
Helloyagmur Birkizbirerkekannesi desitin mor olan hafif kizarsa bile 1 suruste kizarikligi geciriyor cok mennunum tavsiye ederim:))
Kameredd ucuzlu pahalılı musteladan tut bepanthol hepsini denedim en iyisi hametan doktorum yazmıştı içeriği bitkisel ben ilaç sanıyordum doktorum pişik kremi gibi devamlı kullanabilirsin dedi. Hiç boşuna başka kremler arama kesinlikle dene