beyazzkuguu ben de aynı durum yaşadım doktor beye anlatırken doktor bana gülerek anlattı ben muayenenin başından sonuna kadar yaklaşık 25 dakika boyunca yutkunarak sakin kalmaya çalışarak ağlayarak anlattım ama doktor ve her seferinde söyledigim her şeye tebessüm etti en sonunda kendim ve çocuğum için yapabileceğim en sağlıklı şeyi yaptım ve bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım Wspp uygulaması dışında hiçbir şey bırakmadım telefonumda çünkü bir kere baktın mıydı en alakasız yerde bile karşına bu rahatsızlıkla ilgili bir şeyler illaki çıkıyordu bu süreçte bunlardan uzak durarak biraz da çocuğa sosyalleşmesine destek vererek Allah’ım hamdü senalar olsun çocuğum kendine geldi şu an evimde değilim onun için çok uzak bir yere geldim ama olsun yeterki iyi olsun kreşe götürdüm bir gün sosyalleşmesi açısından bulunduğum ilde çocuk 1,5 saat sonra hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ve yanına gittiğimde zorlamaktan kusacak gibi yapıyordu kendini kreşe de bırakamadım psikolojisi kötü etkilenir diye bunları böyle detaylı olarak yazıyorum belki annemiz okursa kendinden bir parça bir şey bulur içi rahatlar inşallah bebeği dır hiçbir çocuğun başına böyle bir şey gelmesin ya Rabbim aminn