zeynepzp Bugün birinci ay kontrolünde doktor bebeğinizsessiz kolik dedi. Gazından dolayı çığlık atarak ağlamıyor ama sürekli huzursuzlanmadı ıkımmadı bu yüzdenmiş beyaz gürültü açın dedi. Zaten açıyorduk hiç umrunda değil bebeğimin beyaz gürültü 🙈
mavidomatess berkuss meraba 7-8 saat aralıksız uyuduğunda bebek sağım yapıyor musunuz? Sağım yapmamak 7-8 saat beslememek sütü azaltıyor mu?
mavidomatess berkuss meraba. Bebek 7 saat aralıksız uyuduğunda sağım yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız sütün azalmasına falan sebep oluyor mu acaba?
berkuss mavidomatess açıkcasi ilk 4 bucuk ay geceleri 7 saat uyuduyunda tam gece 12 ile 5 arasi bir sağım yapiyordum ama 1 aydir o kadar yoruldum ki artik sağmiyorum geceleri bi 19 saat sagmadigim oluyor azaldi mi azalmadi mi anlamadim bebegim geceleri emiuor cunku ama sabah kalktigimda memem taş gibi oluyor bir iki kere azaldigini hissettim oyle oldugunda gece sagima tekrardan donuyorum
berkuss mavidomatess birde gece sagmasam da uyandigim saatten itibaren 2 saatte hir sagiyorum son sagimim gece 11 yada 12 de oluyor
kanalizzze59 zeynepzp valla ben doğduğundan beri bebeğimle uyuyorum Yan yatarak emziriyorum bebeğimde yanımda yatıyor o şekilde emziriyorum çoğu zaman uyuya kalıyoruz ikimizde ve meme kokusundan oda uyanmıyor Eğer kendinize güveniyorsanız dikkatli bi şekilde öyle emzirebilirsiniz geceleri hem daha az yorulursunuz
berkuss mavidomatess cunku bebegim sadece geceleri emiyor gunduz emmiyor malesef dogdugunda beslenme yetersizliginden doktor biberonla mamaya baslatti o gunden sonra bebegim memeyi reddetti 6 aylik olduk fazla sutum kalirsa buzluga atiyorum simdi ek gidaya falanda gecince insallah bu kadar sağmam bende