esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kızlar 6 aylık bebeğimde önce yüzünde çenesinde başlayıp sonra sırt gövde kol bacaklarına yayıldı isilik gibi duruyor ama isilik değil küçük küçük noktalar ve bazı yerlerinde ele gelince pütürlük var bu durumu yaşayan varmı neden olmuş olabilir
sariniz13 esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim oğlum 19 aylık bizde de var aynısı sanırım bahsettiğinizle karın bölgesinde birde arka bel boşluğu bölgesinde önce kızarıklık oluyor kabarıyor sonda böyle sivilce sivilce uçları var
karayell esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mustelanın atopik ciltler için olanını kullandım ama bizde bir işe yaramadı her bebek farklı oluyor şu an bioderma atoderm intensive baume kullanıyorum yok denecek kadar azaldı
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Balbulutu Mustela kremini kullandım sabah akşam sürüyordum memnun kalmadım dahada çoğaldı gibi hissettim şimdi Bioderma atoderm kullanıyorum inşallah iyi gelir sırtında daha yoğun var
Edsarr Balbulutu mustelanın stelatopia kullanıyorm sık sürsemde tekrarlıyor peluş vs kıyafetler artırıyor
Edsarr Bizde 5 aylık olcaz 3 aydan beri aynı şeyler bebeğimde de var doktor krem verdi onları kullanınca gecıyor bir hafta hafta geçmeden yeniden çıkıyor çözüm bulan yardımcı olsun
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr Gerçekten insanın morali bozuluyor gördükçe bi bakıyorum sönmüş gibi bir bakıyorum çoğalmış
Edsarr esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bioderma kullanım ecowell kullandm fayda etmedi en son mustelanın stelatopia biraz iyi geldi sanki
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr aynen bende onu kullandım ama bir faydasını görmedim sizinkide mi aynı benim anlattığım gibi
Edsarr Edsarr bize doktor bir krem verdi kortizonlu onu 3 gün kullandm sonra o bitince 15 gün kullanacağım bir krem vardı o biraz iyi geldi ama kremi bıraktıktan sonra çıkar mı bilemiyorum
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr Ben Perşembe günü götüreceğim doktora Kaşıntı ve gece uyanması oluyormuyduu
Edsarr esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani bence kaşınıyor bazen eli gidiyor ama genel anlamda çok huzursuzluk yaşamıyoruz kakada mukus oluyor genelde sizde de var mı bu durum
Edsarr Yiyip içtiğim bişey alerji mi yapıyor acaba diye sordum doktora 6 aydan sonra geçmezse bakıcaz dedi
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr bizim daha önce hiç olmadı böyle bir sorunumuz yeni başladı anlamadım
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr Kakafda mukus bazen oluyor huzurlukta çok olmuyor ama bu aralar gece uyanıyor sık sık
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edsarr aşı günü ebeye gösterip sormuştum isilik dedi ama bazı yerlerinde elime gelen kuruluklar var egzama gibide biraz
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sariniz13 Evet evet bizimkide böyle sırtında daha yoğun ama yüzündede var kollarında bacaklarında azar azar
sariniz13 esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimde böyle anlamadım neden ??? Yani her zaman yediği şeyleri yiyor sadece bez numarasını 5 yaptım ondan sonra böyle oldu gece uyurken bi kaç kez taştı gece duşa sokamadığım için öğlen soktum acaba o yüzden mi oldu diyorum bilmiyorum