luna93 ebrusafura bizimki cok sik yanima geliyor ya Valla yanina otur kalk, mutfaga git, mekik dokuyorum, cok yoruluyorum, terliyorum Yanina gidiyorum, oyun gosteriyorum kalkiyorum az bakiyor 4-5 dk sonra gene bacagima sariliyor… sirkülasyon boyle…
defnesmom3 Hemdem__ şu an evet iyi valla çok şükür 🤲🏻 diyorum zor yerleri aştık galiba diyorum ama başka bir sezonun yeni bölümleri gelecek onunda yine başları zor olucak gibi 😂😁
yakisiklinin_annesi mrs_moomm kardeşlerimi görünce onlarla oynamak istiyordu onun için uykuya direniyordu ki hala öyle ama genel olarak arada bir direniyordu
gultkn34 _Hera aynı durumdaymışız bizde 12 aylık olcaz ama söyledikleriniz birebir aynı bulaşık ve çamaşır mak en büyük ilgi odağı
Bsjdldkdkdld Deletedmom2987 bunu yazmak için geldim vallahi 😂20. Ay yazını görünce gülesim geldi Kendi kendime dedim o zaman söylediğim ne varsa şuan hepsinden özür dilerim 😂😂😂
Deletedmom2987 Bsjdldkdkdld gümbür gümbür 3 yaş ağlardım yenidoğan ne zormuş diye hayat koca bir nah çekti
Bsjdldkdkdld hayalperest2310 yemin ederim çocuğum 2yasina gelene kadar 2. Çocuğa isteği olan ben şimdi nerdeyse çocuk olmasın diye kocayı evden aticam o hâle getirdi beni desteksiz ve tek bakıyorum eşim sabah gidip gece geliyor bittim yeminle 🫣
hayalperest2310 Bsjdldkdkdld bende az daha bıraksaymışsın tekte kalırmış zaten 😂😂 her geçen gün daha da zorlaşıyor
Bsjdldkdkdld Deletedmom2987 vallahi ben böyle bişey görmedim ay berak ettim keşke anket acsalar en zorlanilan çocuk yaşı diye acaba 3yas birincisi mi olur 😂
hayalperest2310 Bsjdldkdkdld bırak öyle kalsın sakın acıma biz acıdk tek oynuyordu diye burnumuzdan getiriyor 😂