AvMsl İlk çocuğu hemen olup , ikinci çocuğu olmayan var mı 3aydır korunmuyoruz olmuyor , ne yaptınız Dr randevusu aldım ama bi sormak istedim
betul97_ AvMsl En büyük etken stres kesinlikle hamileliğe engel. Birde 3 ay olmuş daha bir şey yok aslında birkaç sene kalamazsınız o zaman anlarım da şu an büyün ihtimal ‘Niye hamile kalamıyorum? Korunmuyoruz da’ gibi düşüncelerle stres olduğunuz için olmuyordur
beginnerrmomm AvMsl üç ay kısa bir süre bence, hemen olacak diye bir kaide yok bir yıl denemeniz gerek yine de kontrole gidin iyi olur, gebelik istediğinizi söylediğinizde ona göre planınızı yaparlar
AvMsl betul97_ yaşım 32 o yüzden.. 35 yaş sonrası için3ay deneyip hamile kalınmıyorsa tedavi başlanmalı diyor çok fark olmayınca .. stres yapmadım aslında bilmiyorum
betul97_ AvMsl 35 yaş sonrası için3ay deneyip hamile kalınmıyorsa tedavi başlanmalı diyor çok fark olmayınca Kim diyor
Mtzzeynep AvMsl stres yapmıyorum diyorsunuz ama doktor ablama tüh bu ayda adet oldum demek bile çok büyük etken demişti.
AvMsl beginnerrmomm haklısınız yaş faktörü olduğu için biraz acaba yumurta rezervi vs mi bitti diye düşündüm değilse daha sakin olabilirdi
songulcandas Bence stres yapıyorsunuz o yüzden olmuyor 1. Çocuk hemen olduğu için 2. çocukta da aynı şeyi bekliyorsunuz stres yapmayın ☺️
AvMsl songulcandas belki de olabilir illa olsun diye düşünmüyorum aslında ama ilki hemen olduğu için blraz ne oluyor dedim sanırım
betul97_ AvMsl Ya 😅😅 İnternete bakarsan hepimiz kanseriz ölüyoruz. Bak sen bunu okuyup bile stres yapmışsın akışına bırak hayırlısıyla olur
queenofrose AvMsl ovulasyon tarihlerine dikkat ettiniz mi? Çok onemliymis. İkinci çocukta öğrendik bizde 😄
humanur09 AvMsl benim de öyle 2. Ay oldu deniyoruz ama yok bişey henüz ilk bebeğim hemen olmuştu bunda stres yapıyorum yaş hastalık vs aklımdan çıkmıyor neden olmuyor die
AvMsl humanur09 yaşınız küçükse dert etmeyin yaş faktörü varsa randevu alın bi sıkıntı olmadığını duyup rahatlarız belki kan tahlili vs yaptıracağım bakalım adet tarihime randevu aldım bende ya neden olmuyor diye gideceğim yada gebelik oluştu diye 🥲
asilsmom_ AvMsl ilk bebegim tek iliskide oldu. Ikinci hamilelik ise 2 ay denedik olmadi 3. Ay oldu. Ben de ilk 2 ay heyecan yapmistim. 3. Ay bosverdim ve oldu
AvMsl elifozkan ilk çocuk hemen olunca ve 6 yıldır korunuyoruz.. şimdi korunmayıp hamilelikte olmayınca herşey boşunaymış korunduğumuzu sanıyormuşuz falan diye düşündüm 🤭