gg3848 gizememre sever sever şu an benimki daha çözemedi nasıl oynayacağını ama ben yaparken hoşuna gitti biraz mıncırdı falan😄
gizememre surprizbebe ay evet 300 tl ye geliyormuş , ama ben bizim bim de asla bulamıyorum kapış kapış alıyorlar ya
Alya-Sena gizememre su panobig yükselen zeka yı trendyol dan almıstım da içinde sadece çizgi çalışması var kızım 3 bucuk yasında cok da ilgisini cekmedi
Pamukhanim_ Alya-Sena benim 16 aylık kızım baya sevdi tabi yapamıyor ama içindeki hayvanlar falan çizmek hoşuna gitti
gizememre Alya-Sena anladımmm , benim kızımın çok hoşuna gidiyor bu tarz şeyler o yüzden ilgisini çekebileceğini düşündüm
uykuseveruykusuzanne gizememre geçen gün telefonuma e bebekten mesaj geldi. Legolarda sepette yüzde 28 indirim diye ama eklediğim hiçbir Legoda indirim olmadı
gizememre uykuseveruykusuzanne Allah Allah ben çok takip ediyorum sayfasında yayınlanan indirimin olmadığına denk gelmedim hiç
gizememre cLearQueen kuzum kaç aylık oldu şimdi kızın ben de ramazan boyu işe yanıma götüreceğim kızımı annemin biraz dinlenmesi gerekiyor
cLearQueen gizememre 16 aylık. Annem uzakta malesef bakcak kimse yok ben de dershaneciyim is sartlari zor o yuzden dönemiyorum. Baska bi is bakicam kendime