gizememre Kızlaaar iyi akşamlar çoğunuz biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim ebebekte oyuncaklarda indirim var bu gün bazı oyuncaklar ve kitaplar güzel fiyatlara geliyor bir bakın isterseniz ben şunları aldım
Alya-Sena gizememre su panobig yükselen zeka yı trendyol dan almıstım da içinde sadece çizgi çalışması var kızım 3 bucuk yasında cok da ilgisini cekmedi
gizememre _Hera ne demek rica ederim indirim buldukça ileri ki dönemlerde oynayacağı şeyleri de alıyorum ben 😂
gizememre gg3848 ay vesile olduysam ne mutlu bana bu oyuncakları da istiyordum valla indirim takibindeydim 💃🏻
gg3848 gizememre ben de hem bez indirimdeydi onu aldım balık tutma oyunuyla lego hayvan treni vardı onu aldım sağol kuzum🥰🙏🏻
gizememre Pamukhanim_ bak kuzum hepsini hemen göstermiyorum ara ara yeni almış gibi yapıyorum hoşuna gidiyor 😂
Pamukhanim_ gizememre bende aynısını yapıyorum kuzum panobig ve etkinlik halısı baya oyalıyor bu arada 😅
gizememre Pamukhanim_ ay evet ben de uzun zamandır görüyorum ikisi cidden aklımdaydı indirimi görünce aldım inşallah Aden de oyalanır 😂
Pamukhanim_ gizememre güzel olur bende kinetik kum ve boya kalemlerinde bekliyordum baya indirim olmuş 😅🌸
gizememre Pamukhanim_ kuzum oyun hamuru denedin mi ben denemek istiyorum da bir yandan da ağzına atar diye korkuyorum
gg3848 gizememre ben de senin gibi ağzına alır mı diye çok korkuyordum geldi bugün hiç ağzına atmayı denemedi bile bir sorun olmadı hoşuna gitti hatta ben şekil falan yapınca oyalandı biraz🤗
Pamukhanim_ gizememre neredeyse 1 aydır oynuyor canım başta bir iki defa denedi hayır cısş yemek değil dedim artık yapmıyor. Baya güzel oyalanıyor hatta çok sevdi Aden’de çok sever kesin 🥰🌸