_Hera poyrazmom2604 küpe kulaklarımin ikiside boydan boya delik 😶🌫️ saatim olmadan dışarı çıkamam, saatleri de çok severim. Birde bileklik 🪩
poyrazmom2604 _Hera ne tür küpeler takıyorsunuz ben eskiden zincir takardım gümüş bi delikten diğerine geçirince duran o görüntüyü çok seviyordum takmayı sonra ne olduysa bıraktım
poyrazmom2604 usenmedimyaptimbirvelet ayy beştaş deyince gözüm yaşardıı🥹 doğumdan bi gün önce takasım geldi taktım takış o takış geri çıkmadı kestirmek zorunda kaldım çok üzülmüştüm
_Hera poyrazmom2604 zincir takıyorum evet çok güzel bir görüntüsü var, sallanan, yuvarlar hepsini de seviyorum 🫶🏻😂 Okadar deliğe altın alamayacağım için bende çelik tercih ediyorum 🤍
HeeSenCokBiliyon poyrazmom2604 küpe olmazsa olmazım bi de günlük baget kolyem ve kız kardeşimin hediye kolyesi var onları takıyorum birinden biri illa boynumda olur
poyrazmom2604 HeeSenCokBiliyon baget benimde varda taşları düşüyor habire ya yaptırmaktan bıktım takmıyorum bende artık satıcam en sonunda canı onu istiyo😂
oylesinebiri__ poyrazmom2604 evet 🙂↕️ param ona yetmedi kolye yüzüğünü aldım kolyeyi hiç takmıyorum 😂
piyanistbanabirak poyrazmom2604 saatim var akıllı hep bileğimde onun dışında pek sevmiyorum takı falan
yenibir poyrazmom2604 altın bilezik yüzük 😀altın olsun da imitasyona alerjim var heryerim pütür pütü oluyo
[silindi] poyrazmom2604 küpesiz piercingsiz asla bir kulagimda 5 bir kulagimda bir delik var kulagim kupe piercing dolu burnumdaki piercingimide cok seviyorum🫠