beybitolat Pamukhanim_ bencede ama kesin bugünde doğanın uyumayacağı tutar jsjsjsjajja benim hep öyle oluyor
Pamukhanim_ beybitolat ay çok erken kalktı babası gelmeden uyur gibi son ses müziği açtım uyumasın biraz diye 🤣
tgcyi Pamukhanim_ duzenledim bi onceki yazdigimi ama gormemis olabilirsin 😂 aslinda 2 tane ayakli tabakta olabilir takim olur sunum yaparken
Pamukhanim_ Balbulutu bugün olmazsa Halama diycem yarın gündüz o bişey alsın kuzenimde gelecek ya ondan alırım
anonimli Pamukhanim_ Bi yere gitmen gerekirse uykusu gelir İşin yokken ne kadar çabalasan da uyumaz bu bebeler 😂🤦🏻♀️
Pamukhanim_ tgcyi aaa mantıklı aslında o ayaklı tabak ve pasta tabanlarında 6 tane düşündüm bakalım umarım vardı
beybitolat Pamukhanim_ hahshhshshahahha bazen bende öyleyim. Akşam üstü uyuklayınca kucağımda zıplatıyorum hahshshshhs
Pamukhanim_ beybitolat djdjdj kız çok fena babasını aradım gidelim alalım diye gitme lafını duydu ya hazırlandı gidiyor 🤣😅
ummukygsz Pamukhanim_ A101 başladı sanırım bugün bim de yarın başlıyor galiba çok güzel şeyler gormsutum bu hafta kataloglar da varsa o marketlere de bakın isterseniz
Pamukhanim_ ummukygsz a101 e baktım emaye tencere bakraç falan var bim gelmişse orada güzel şeyler vardı