bitboylum Niyesordunbucevabi Özbek pilavı ve Meksika çorbası yaptım kızıma da püre yapacağım herhalde
ertonunannesi23 Niyesordunbucevabi boşnak mantısı kendim yaptım🤣🤣🤣 boşnak gelini olmakkk🤣🤣🤣🤣🤣mercimek çorbası pilav salata
Balbulutu ertonunannesi23 boşnak mantısına bayılırım hamurunu nasıl yapıyorsunuz acaba. Afiyet olsun şimdiden
Niyesordunbucevabi ertonunannesi23 ayy maşallah ne hamaratsın kız hiç yapmadım ben denemek istiyorum bir gün
peri001 Niyesordunbucevabi Eşimin arkadaşı gelecek yemeğe menümüz Ezogelin çorbası Belen tava Prinç pilavı Soğan mezesi Salata -turşu Islak browni kurabiye
eemmyyy 2ogullu1anne onlar ayrı bi menü oluyor, arabaşının yanına ağır olur bence🤭teşekkür ediyorum cevabınız için ayrıca😊
AyazMerve Niyesordunbucevabi Elim kolum kalkmıyor ama mecbur yapicam 😅 Tavuk şiş Pilav Mercimek çorbam dünden vardı yeter 🫣
[silindi] Niyesordunbucevabi Ezogelin çorbası Köfteli bezelye Bulgur pilavı Arnavut ciğeri Salata-turşu Afiyet olsun 🌸🌸
Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi en güzeli valla hazır yemek gibisi yok biz gurbettekiler napalım 🥲
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi evet süper oluyor 😂gurbetlik zordur tahmin edebiliyorum hangi ildesin
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ kolayından uydur bişeler kanki senin bebiş hasta izin ver kendine 🤭