Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi en güzeli valla hazır yemek gibisi yok biz gurbettekiler napalım 🥲
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi hasta bebem var kanka 🥲😅 dün bebemde dahil dışarıda yedik eve geldik bebeme bol limonlu ıspanak çorbası yapayım bizede mercimek çorbası karnabahar yapiyim şu an onlar gözümün önünde
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ kolayından uydur bişeler kanki senin bebiş hasta izin ver kendine 🤭
eemmyyy 2ogullu1anne onlar ayrı bi menü oluyor, arabaşının yanına ağır olur bence🤭teşekkür ediyorum cevabınız için ayrıca😊
binnur37 Niyesordunbucevabi Mantarlı arpa şehriye pilavı Beşamel soslu patates yemeği yapacaktım ama kocamın gelip gelmeyeceği belli değil mantıyada dönebilirim …
1pamuk_ Niyesordunbucevabi dünden bamya yemeği var, oğlum ve eşime de kıymalı Ali nazik yaparım onlar bamya yemeği yemez😂
myangelson Niyesordunbucevabi domatesli tarhana çorbası Viral olan İskender, ekmeğini de mayalanmaya bıraktım birazdan şekil verip pisirecegim 😅
uykusuzanne__ myangelson Viral olan İskender, ekmeğini de mayalanmaya bıraktım birazdan şekil verip pisirecegim 😅 Hiç görmedim yapınca resim at merak ettim 😂
poyrazmom2604 Niyesordunbucevabi oğluşa sebze çorbası yaptım öğlen içsin diye akşamada antrikot pilav salata ayran🥳 Tatlı olarakta höşmerim😅