Nsrn1 canselulu44 philips kullanıyorum ama memnun değilim. Kronik bir sorunu var plastik aksamları çok dandik halı süpürürken kırıldı benimki ve bir çok kişi yaşamış aynı sorunu. Philips xc7043 speed promax modelin adı. Almayın 😄
AnnaKarenina_ Balbulutu bende 6000 serisi var takma yeri kırıldı 2. Aydan ama dikkatsiz kullanımdan oldu eşim sağolsun 😂 dökülüyo şuan süpürge tamir ettiricem
Nsrn1 Balbulutu ya benimki 2.5 sene oldu alınalı ama kırıldı ve değiştirmek zorunda kaldık. Değiştirnce de orijinal parçanın performansını vermiyor. Yani o boruyu ayırmak istediğim zaman vs tık diye çıkıp tık diye oturmuyor yerine. Zorluyor biraz. Yine de tamamen bozulana kadar devam 😄
Nsrn1 Balbulutu garantisi bittiği için hiç uğraşmadım. Çünkü birkaç kişiye sordum ücreti biraz çok istemişlerdi. Hiç aramadım o yüzden. İnternetten parçayı sipariş ettim eşim değiştirdi 😄 elinden geliyor çok şükür bir çok iş
Nsrn1 Balbulutu aaa keşkem sorsaymışım ya arayıp 😅 neyse olan oldu gittiği yere kadar gider napalım 😄 parçadan 3 tane sipariş ettim bir de, eşim şey dedi madem kırılıyor iki üç tane fazla sipariş et de kırıldıkça değiştireyim 😂
Dove dyson, gercekten cok guclu ama hala ileri geri olayini cozemedim geriye dogru ccekerken duruyor. alerjik kizim var tum tozlari mightlari topluyor.
cokbilmismom Dove geriye çekerken neden duruyor 1 buçuk yıldır kullanıyorum dyson hep ileri geri kullandım sorun olmadi