mamisu Arkadaşlar çok acil Ankara’da çocuk doktoru arıyorum özel olabilir kendi kliniği de olabilir yeterki iyi biri olsun numarasını benimle paylaşsın ilgili olsun yazdigimda cevap versin çocuğum 14 aylık oldu daha böyle bir doktora rast gelemedim çok sık hastalanıyor sürekli düzenli götürebileceği saati li bir doktoru olsun istiyorum lütfen bana önerebileceğiniz doktor isimlerini yazar mısınız
Burcuusta mamisu Osman Özdemir muayenehane de mükemmel bir doktor. Acıbadem Serdar Kara o da gerçekten çok iyi bir doktor. Her ikiside mesajlarınıza muhakkak o gün içerisinde dönüş yapan doktorlar 🌼 Antibiyotik ilaç vs konularında hassassanız Osman hocaya goturmenizi tavsiye ederim 🙏🏼
Burcuusta adaatuna liv’in kalabalığı beni çok yoruyor 🤦🏻♀️ ilk çocuğumda gittim bir çok doktoruna sonra kaçtım resmen ordan😁
mamisu betul060 arastirdigimda cikti bu doktorda simdi sizlerin tecrubesini duymak yorumların doğruluğunu da kanıtladı teşekkürler benimle paylastiginiz icin
Burcuusta Atilla hocaya Bilkent şehir de denk geldik gerçekten çok ilgiliydi şimdi muayenesi var. Numarasını veriyor mu bilmiyorum ama.
ayseayliz mamisu Yenimahalle Ortadoğu hastanesinde Süreyya hanım çok iyi bir doktor ben kızımı 2 aylıktan itibaren ona götürdüm hep. Çok detaylı muayene ediyor. Sorularınızı yanıtlıyor. Telefon numarasını vermişti sormak istediğim şeyler olduğunda mesaj atıp soruyordum mesajlara dönüş yapıyor. Çok memnunduk onu tavsiye ederim
Ckudll mamisu ankapedia incek’te Uzm. Dr. Yasemin düzçeker takipliyiz oğlumun bebekliğinden beri, şuan 3,5 yaşında, çok memnunum. Her an ulaşabiliyorum kendisine , Tavsiye ederim
mamisu Ckudll bunu bende nette arastirirken girdum doktorun yorumlari cok iyiydi not almistim sizede teşekkür ederim tecrubenizi paylastiginiz icin
Ckudll mamisu rica ederim ne demek, söz konusu bebeklerimiz olunca hassas davranıyoruz ister istemez, tecrübeye göre hareket etmek daha sağlıklı oluyor 🙏🏻