gizememre gg3848 sabah lorlu yumurta yedirdi ananesi uyumadan önce pankek ve meyve yiyecek uyanınca terbiyeli şehriye çorbası akşam da biz de ne yersek ondan ❤️😂
minnakpopus gg3848 sabah yumurta sarısı tahin pekmez avokado salatalık verdim. İkindi yaban mersinli yoğurt yer akşamada somon yapacağım ondan yer biraz
gg3848 gizememre maşallah afiyet olsun iştahı nasıl kuzum ya benimkinin dişi çıktığı için galiba bu aralar ekstra yemiyor gerçi zaten çok iştahsız bir çocuk ama🙈
octaviablakee Benim bebeğim 8,5 aylık 🌸 Sabah: yulaflı omlet Ara öğün: meyve yoğurt Akşam: kuzu kıymalı sebze püresi
adenveben minnakpopus güncel anne kullanıcı adlı bir doktor var o büyük balıkların sıkıntılı olduğunu yazmış normalde bende somon veriyordum ama onun gördükten snra tedirgin oldum bıraktım ayı kaç bebeğinizin bilmiyorm ama küçükse bi bakın isterseniz instagramdan
gizememre gg3848 sabah güzel yiyor kuzum da akşam pek iştahlı yemiyor oyunla falan yediriyorum evet diş dönemi bizi de etkilemişti ama çok şükür köpek dişler çıktı rahatladık valla
gg3848 gizememre bizim ne yazık ki azar çıkıyor altta bir tanesi çıktı diğer taraftaki uç varmış ama o da dişleri çok zor çıkıyor gerçekten
nnoktaa Sabah: Labneli krep Öğle: çorba sebze köftesi Akşam: biz ne yersek o 😬 henüz yemeğe karar veremedim
beybitolat gg3848 sabah peynirli omlet yanına zeytin tahin pekmez vs öğlen şehriyeli tavuk çorbası içecek akşamda somon 😋
gg3848 beybitolat harika menü somon bir ara benim kızımda çok seviyordu ama yemiyor artık umarım yeniden sever
ademnihal Şuan hala uyuyor uyanınca haşlanmış yumurta sarısı pekmezli yoğurt ve açık çaya somun içi banma öğlen sebze çorbası akşamı bilmiyorum daha tabi ana öğün mama
gg3848 ademnihal kaç aylık ay bir de nerelisiniz bebiş şimdiden çaya başlamış🤗 eşim rizeli onun kardeşi de daha 1 yaşında çay bağımlısı olmuş krize girip çay istermiş aklıma o geldi😄
surprizbebe gg3848 sabah muzlu pankek zeytin peynir bal yedi az az. Şimdi emiyor uyuyacak. Uyanınca 4 kaşık çorbası içecek. Akşama havuçlu şehriye pilavı var dünden onu vereceğim yanına protein eklerim
Pamukhanim_ gg3848 Sabah pofuduk yumurta yedi 2 çatal sadece Öğlen taze fasulye ve yoğurt yiyecek Akşam da lahmacun yiyecek Umarım 🙏
gg3848 Pamukhanim_ gel sarılalım biliyorum diğer postlarından benim kızımda çok iştahsız oysaki ilk gıdaya başladığımızda her şeyi yiyordu iştahlıydı ne olduysa bir yaştan sonra oldu çok iştahsız yemek yemiyor bir şeyi bir gün yiyor tam sevdi diyorum mutlu oluyorum üstünden birkaç gün geçiyor tekrar veriyorum bu sefer ağzına bile sürmüyor ne vereceğimi ne yedireceğimi şaşırdım
ademnihal Pamukhanim_ bebeğiniz kaç aylık ben tattirdim diye linç yedim lahmacunu felan benimki 7 aylık suan
Nsrn1 gg3848 haşlanmış yumurtanın sarısını yedirebilen var mı aranızda ya 😄 benim çocuklar 3.5 ve 2 yaşındalar. Kendileri yediklerleri için sarısını kenara ayırıp yiyor ikisi de. Hatta küçük yanlışlıkla ısırsa flan direkt çıkarıyor ağzından 🤦🏻♀️
nnoktaa gg3848 yeşil mercimek patates havuç soğan galeta unu yumurta baharat bebeğim. Atarım sana tarifini