efeninannesi4207 Suan bende düz ve basak var zikzak nasil acaba kullananlar var mi hosuma gidiyor ama ezilme sorunu oluyor mu zikzakta
hamcokelek33 efeninannesi4207 düz dediğiniz oluklu model mi, onun dışındaki bütün modeller boş geliyor bana🥹 başak vardı bende bir tane diğerlerinin yanında sırıtıyor diye değiştirmiştim. Şimdi hepsi gitti😂
namkoll efeninannesi4207 Bence zikzak en sağlamı. 10 gram benimki ilk aldığım gibi Düz olanlar 12-13 buna rağmen onlar yamuluyor asıl
hicrettt efeninannesi4207 hiç kullanmadım hiç ilgimi de çekmedi, normal adana burması var düğünden düğüne takıyorum sadece 😂 kullanamıyorum altın ama kv ajda takıyor normallerden 15gr ve hiç yamulmadı
Hanabii mamacitaa_ benimde yookkk :( benim iki bilezik yapma şansım vardı ama ben o hakkı telefondan yana kullandım ve telefon aldım…
nadidelifora efeninannesi4207 hem düz hem kibrit çöpü hemde zigzag var bende. En sağlam olanı zigzag. Kibrit çöpü olanlar çok çabuk yulma yapıyor.
Semaelisa27 efeninannesi4207 bende zikzak kullanıyorum çok şık duruyor iki bebeğim var sürekli kucagimdalar ona rağmen ben hiç ezilme vs yaşamadım