betamom SheDoesntCare ben 7,5-8 civarı verdim. Kıymayı cok seviyor. Eti ben düzgün pişiremediğim halde yedi. Tavuguda cok seviyor. Bi somonu pek sevmedi.
HELELEKADIN SheDoesntCare 6 aylıkken başladım vermeye 1 yaşına kadar cift çekilmiş kuzu kıyma kullandım buz kalıplarına küp küp koydum çok pratik oldu tavsiye ederim 😊
SheDoesntCare sarikavun 🥲ya teşekkür ederim ama iki tanecik minik dişi var biraz korkuyorum da açıkçası
sarikavun SheDoesntCare hic bisi olmaz korkmayin. Pirzola yapip veriyorum ben eline 7. Aydan beri. Damagiyla ezip etin suyunu emse bile yeter😍
betamom SheDoesntCare belkide biz erken gitmişizdir 🥰 ben her denemek istediğimi chate soruyorum. Doktorun ver dediği seylere verme derse doktoru dinlemeyi tercih ediyprum😅 sizde aklınıza takıldıgında ona sorabilirsiniz
minnakpopus SheDoesntCare 6 aylıkken kıymaya başladık 10 gün sonra 7 aylık olacak balık da vermeye başladık
Zhr_ygz SheDoesntCare 7 aylık bebeğime köfte yediriyorum bişey olmadı şükür sizde yavaş yavaş verebilirsiniz artık
mamaisqueen SheDoesntCare tabiki yiyebilir kızım 8 aylık dişi yeni çıkıyor. Ayda kıymaya başladık biz.
ozdenizzz SheDoesntCare bende vericem benim ikizler de 9 aylık alırken 2 3 kere çektirin ben çorbasının içine koyucam.
ozdenizzz SheDoesntCare çorbasının içine koyucam demiştim ya ben direkt köfte olarak yaptım yedirdim 😂
tuayyo SheDoesntCare 6 aylıkken kuzu kıyma vermeye başladım 9 aylık hala kuzu kıymayla devam . Tavuguda 7 aylıkken verdim