SheDoesntCare Kızlar merhaba bebeğim 9 aylık kıyma vs yiyebilir mi siz hangi ayda başladınız et , tavuk vermeye henüz iki dişi var bu arada .
imaslpr SheDoesntCare 6 da başladım valla . Eskiden kızım da şöyle patates haşlıyım şöyle kıymalı yapıyım aman ayını bekleyim dedim mızmız yemek seçer oldu. Şuan oğluma anam babam usulü köfte möfte eze eze veriyorum sadece tuzuna dikkat ediyorum pişirirken ona tuzsuz şekilde ayırıyorum gerisi anam babam usulü 😂
SheDoesntCare imaslpr ya hahahahhas benim de kızım çok seçiciydi yemek konusunda ek gıda dönemimiz zor geçmişti ama oğlum öyle değil daha bi hevesli ek gıdaya 🙂↔️🙈
gg3848 SheDoesntCare tabi yiyebilir kuzu kıyma yağsız çift çekim yaptırıp alıyordum çorbalarına falan da koyabilirsiniz
Pamukhanim_ SheDoesntCare 6. Ayda vermeye başladım kıymayı tavuğu da 8-9 aylıkken vermeye başlamıştım
Busegr SheDoesntCare kuzu kıymayı şimdiden verebilirsiniz ama tavuk için acele etmeyin tıkar biraz kıymaya alışsın. Tavukta organik bulursanız stoklayın bulamazsanozda yedirmek için diretmeyin yapay östrojenden başka birşey girmiyor çünkü vücuda🤷🏼♀️
sarikavun SheDoesntCare herseyi yiyebilir bebeginiz et tavuk balik baklagil. Doktorunuzun ozel bi kisitladigi gida olmadigi surece herseyi yiyebilir. Hatta kiyma icin gec bile kalmissiniz 7. Ayda fln denetiyo cogu doktor. Benimki de 9 aylik et balik kiyma tavuk suyu hep yedi. Tavuk hindi vermedim bi o da denk gelmedi organik alamadim diye. Kaz bile verdim gecenlerde.
SheDoesntCare sarikavun 🥲ya teşekkür ederim ama iki tanecik minik dişi var biraz korkuyorum da açıkçası