urasmom6 Sizce Çamaşırlar için toz deterjan mı daha güzel yoksa sıvı deterjan mı siz hangi deterjanı kullanıyorsunuz kızlar (kendi çamaşırlarımız için)
KayraVeAnnesi_06 urasmom6 Beyazlara toz , renkli ve siyahlar için sıvı kullanıyorum Beyazlarda sıvı deterjanı beğenmiyorum
urasmom6 Balkizlarim Balbulutu aysebb Peki sizce neden sıvı yani hangi açıdan kullanışlı buluyorsunuz bide beyazlarda da mı sıvı kullanıyorsunuz
gmzshn Beyazlara toz tenklilere sıvı kullanıyorum renklerini soldurmasın diye ama bugün bende bunu düşündüm hem renkli hem beyazlar için aynı toz deterjan var neden ayrı ayrı alıyorum diye
urasmom6 KayraVeAnnesi_06 bana da toz daha etkili gibi geliyo hep de toz kullanıyorum ama son zamanlarda sıvı deterjanlar da çok dikkatimi çekiyor
KayraVeAnnesi_06 urasmom6 Daha önce bende beyazlara da dahil sıvı kullanıyordum ama lekelerin çıkmasında sıkıntı yaşıyordum birde beyazların rengi değişiyordu daha sonra toza geçtim ekstra birde çamaşır sodası ekliyorum mis gibi çıkıyor renkleri de değişmiyor
Balbulutu urasmom6 herşeye sıvı kullanıyorum tozu oldum olası sevmiyorum ya elbiseye yapışıyordu arınmıyordu.makinenin deterjan bölgesinede yapışıyor her zaman temizliyemiyorum. Katılaşıyor toz deterjan
gizemtemel urasmom6 bende senelerce sivi kullandim her ay stok yapardim 1 ay anca giderdi sayisi fark etmez cunku baya dokuyodum 1 senedir renkli ve beyazlar icin peros yasemin kokulu kullaniyorum ve asiri memnun kaldim birer kapak atiyorum tamam ve 10kg iki ay gitmekte
gizemtemel urasmom6 evet miis gibi kokuyo ve gunlerce kaliyo birde bingonun kirmizi renkde vernelini kullaniyorum lovely olan misler gibi kurutmaya atsamda kokusu hala kaliyo
Balbulutu urasmom6 yok valla canım yeniydi makinem. Yeni evliyken eşim toz deterjan almıştı kalıntı kalıyordu sevmedim
simseklivekalpli urasmom6 bingo ya da Ariel toz kullanıyorum genelde. Omo aldım en son ama daha acmadım. Bingo sıvı deterjan da aldım kokusu güzel temizlik kısmında hepsi aynı bence
imaslpr gizemtemel bingoyu bende kullandım nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ya bende yumoş markası dışında hiç yumuşatıcı kokmuyor 😂
urasmom6 gizemtemel ayy öyle bi anlattınız ki hemen bu söylediklerinizle çamaşır yıkıyasım geldi valla 😂 kurutma tüm deterjan yumuşatıcı kokusunu alıyor çünkü bıktım valla