annesininlokumu5 Kızlar oğlumda burnunun üstünde mavi damar var doğuştan ve herkes diyo ki arkası erkek bunun bu bir hurafe mi ya çok var öyle olan ama inanmak istemiyorum sizin ve ya çevrenizdekilerde mavi damar olup kız olan var mı
SevimliHayaletCasper annesininlokumu5 nasıl alakası olabilir. Bebeğinin burnundaki damarla eşinin sana göndereceği x-y kromozomunun nasıl bir bağlantısı var. Hani şey gibi halıda leke var eşim gelirken leke çıkarıcı getirir mi🤷♀️
asll58 annesininlokumu5 aynisini görümcem dedi kizin olmaz senin erkek olaacak kesin diye 2. Kiz oldu
ArdeninAnnesi3322 annesininlokumu5 Benim oğlumda var o damar 😂 herkes arkası erkek dedi. Herkesin dediği gibi oldu. İki oğlum var şimdi
minniks annesininlokumu5 buyuk kızım icin surekli erkege benziyo arkası erkek dediler ama 2. Kızım oldu 2. Kızımda burnunun ustunde hem mavi dmar var hemde erkege benziyo yine arkası erkek diyolar 🤣 kısacası hic alakası yok yanii
yorgunargindarginmomy %50 şansın var zaten 3.bir cinsyet olsa dunyada ve tutsa inanırdım belki ama hurafedrn başka Bi şey değil. Az da olsa biyoloji dersi herkes görmüştür okulda diye düşünüyorum .