zarifhanims Biliyorum hep böyle soruyorum ama ikisi arasında kararsız kaldık. Mutfak için hangisi daha uygun olur yardımcı olur musunuz
ShutUp zarifhanims 1. Halıyı asla tavsiye etmem. Bir benzeri mutfağımda var ve silmesi ayrı dert süpürmesi ayrı dert. 2. Halı daha kullanışlı görünüyor.
mamacita_1 zarifhanims ben mutfak için trendyoldan bayağı uygun fiyata makinede yıkanabilir halı almıştım iyi ki öyle yapmışım haftada bir makineye atıyorum eskirse de yenisini alırım senede bir 1,5k filandı fiyatı
xbebegimx zarifhanims stella serisini kullaniyorum cok memnunum leke birakmiyor silince kolay cikiyor supurmesi de kolay
zarifhanims ShutUp bendede başka bir halı var onu süpürmekten illallah ettim. Tanıtımında temizliği süpürmesi çok kolay diyordu. Ama yapı olarak evdeki halıma benziyor gibi
zarifhanims Niyesordunbucevabi Mutfak dolaplarım bej rengi. Krem beyaz tonlarından başkası yakışmıyor bide mutfağı çok kullanmıyorum 🫣
Niyesordunbucevabi zarifhanims bende çok seviyorum ama malesef kullanamam o rengi güle güle kullanın 💕
bitboylum zarifhanims gri renkli düşünseniz olmaz mı mutfak için en ideal renk bence gri halılar en azından kiri belli etmiyor
zarifhanims Niyesordunbucevabi Teşekkür ederim. Küçük çocuğunuz varsa ve mutfakta çok vakit geçiriyorsanız beyaz tonlarına cesaret edememeniz çok normal. Benim kızım büyüdü bide iş hayatı sebebiyle mutfağı çok kullanmıyoruz 💕
guzelanne564 Birinci halı benim de oturma odamdakine benziyor süpürürken biraz zor oluyor tırtıklı olduğu için mutfakta kullanımı daha zor olur üstü tamamen düz olan halılara bak bence
zarifhanims xbebegimx Stella serisi bu sisal halı dediklerinden mi oluyor. Videoda ilk halı içinde leke tutmuyor kolayca silindiğini söylüyor
mommmmyys zarifhanims 1. Ciyi oturma odamda kullanıyorum çok zor süpürülmesi ve silinmesi ve patları atıyor tavsiye etmem
zarifhanims bitboylum Kuşum denedim önce gri sonra vizon rengi aldım ama hiç yakışmadı. Mutfağı çok kullanmadığım için belki kirlenmez diyerek açık renge geçicem 🫣🤭