hamcokelek33 9 aylık tahlillerimizde b12 düşük dedi doktorumuz. Aslında tahlilde sınır değerlerde ama 391 çıkmış doktorumuz şehir dışında olduğu için telefonda konuştuk. Çok detaylı konuşamadık. Kullanan var mı bu aylarda? Hangisini kullanıyorsunuz?
badesmommy hamcokelek33 1 yaş kanlarında düşük çıkmıştı 300 küsürdü ocean sprey kullandık dil altı 3 ay içindr 800 olmuştu
gizematadeniz hamcokelek33 biz de kullandik 9. Ayda b12. 278 miydi neydi sinirlar icindeydi ama dusuk dedi. Wellcare kullandik. 13. Aydaki testte 1200 falan cikti degeri 😂😂
hamcokelek33 badesmommy ocean iyi ya benim de aklıma ilk o geldi hamileyken sprey olanını kendim de kullanmıştım🥹 teşekkürler yanıtınız için
hamcokelek33 gizematadeniz aynı bizim için de öyle dedi sınırın bir tık üstü ama kullanın mutlaka diye. Ben de kaçırmam hemen kullanırım demir eksiliğimiz de çıktı :(
melisahera gizematadeniz merhaba bizimde b12 miz yüksek çıkıyor 6. Ayda ve 9. Ayda yüksek çıktı 1252 mama kullanıyorum
sinif07188 gizematadeniz wellcare i nasıl kullandınız? Doktor devletin karşıladığını verdi. Özel ilaç kullanmak istiyorum
queen352 hamcokelek33 bizimde düşük çıktı 208. Argivit sprey verdi sanırım bu yüzdende çok iştahsızdı
gamomuu hamcokelek33 evet içeriği temiz diyerek doktorumuz tavsiye etti. Kızımın b12si 5. Ayda bu şekildeydi oturamıyordu meğerse b12 eksikliğindenmiş. Kas iskelet sistemi için çok önemliymiş
hamcokelek33 gamomuu evet bizimkinde de babıldama çok az hala. Doktorumuz sıkıntı yok dedi ama demir ve b12 eksikliği de yapar mı acaba diye düşünmeden edemiyorum
hamcokelek33 gizematadeniz iştahsız diyemem ama diş çıkarma dönemini biraz ağır geçiriyoruz ara ara red oluyor beslenme konusunda
gizematadeniz melisahera biz ilk 9.ayda dusuk ciktiginda sadece anne sütü kullaniyoduk. 13. Ayda yuksek çıktığında mama mamaya yeni baslamistik. Ama arada 3 4 ay b12 kullandik. Doktor 2 ay kullan birak demis ben unutmuşum 4 ay kullanmisim ondan yuksekti bizim
hamcokelek33 melisahera aslında biz de neredeyse 2 aydır tamamen mamaya geçtik ve her gün 1 yumurta yiyordu. Demir hadi neyse de b12nin düşük çıkmasına şaşırdım açıkçası