uykusuzanne__ Zhra78 bol spor ve su bence ben öyle aşırı kilo vermiştim 25 kiloya yakın verdim bir sene önce
defnevedoruk Zhra78 bugün 13. Günüm 11 gün normal diyet yaptım 2 gündür Ketojenik diyet yapıyorum. 1. Hafta tartıda 3 kilo vermiştim bakalım yarın kaç olucak
biyiksiz_yorumcu Zhra78 kısa sürede vermeye çalışırsanız fazlasıyla geri alırsınız yavaş yavaş ve iradeli olsun ki verdiğiniz kalıcı olsun bol su içmeye özen gösterin☺️
zeynepasel991_ Zhra78 bende bu surecteyim dengeli tabak. Haftanın en az 3 günü 30 sar dk olacak şekilde spor en az tabi ,birde bol su ve ara öğünlerde önemli
mamacitaa_ uykusuzanne__ bu kadar verince yuzunde zayıflama değişiklik çökme vs oldu mu peki? geri dikkat ettin mi yemene yoksa aldın mı kiloyu
uykusuzanne__ mamacitaa_ yuzunde zayıflama değişiklik çökme vs oldu mu peki? Oldu tabi çökme değil de zayıflama oldu 🥹 mamacitaa_ geri dikkat ettin mi yemene yoksa aldın mı kiloyu Tabi ediyorum yoksa hemen alıyorum geri
aysss001 3 gün diyet yaptım 60.4 den 57.8 e düştüm Ama emzirdiğim için sütüm azaldı ondan bıraktım geri
mamacitaa_ uykusuzanne__ 14 kg verdim. Tam hedefledigim rakama ulaştım Suan 3-4 kg aldım yedikçe yiyorum ya bunun önünü nasıl tutabilirim ciddi bir iradesizlik var suan 😂
mamacitaa_ uykusuzanne__ yok canım gece yemelerini kaç aydır bıraktım kilo vermeye basladigimdan beri. Ekmek ve abur cuburu atıştırmalık çok yiyorum yine ya