katerinapetrova Ben o annecim diye bağıran çocuğun sesini duyduktan sonra kahroldum. Keşke hiç duymasaydım. Uyuyamıyorum. Türk çocuk ya bizim yavrularımız amerikanın bir adasında ne işi var içim yanıyor. O çocukların korkutulup istismara uğrarken çığlık çığlığa bırakılarak adrenokrom salgıladıkları sıra kanları alınıp gençlik iksiri diye pazarlanıp enjekte ettirilmesini aklım almıyor düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.
Yıllar önce Esra Erolun programına ailesini arayan bir adam çıkmıştı ve 80li yıllarda ailelerin çocuklarını zenginlere sattığı, hastanede bebeğiniz öldü denilerek o sağ bebeklerin pazarlanması incirlik hava üssünden çocuk kaçırma olaylarına şahit olan bir sürü tanık bağlanmıştı. Kapandı gitti o konu. Onunda bu olayla bağlantısı vardı.
Yine aynı şekilde marmara depreminde kaybolan çocuklar, depremden sonra epsteinin jetinin Türkiyeye gelmesi.. 6 şubat depreminden sonra kaybolan çocukların sorgulanması ve bu yasaya red veren partiler. Bu işte kimin parmağı varsa, kim örtbas ediyorsa Allah hepsini kahretsin ya yetişkinin dayanamayacağı işkencelere anne babası yanında olmayan savunmasız çocukların o karanlık odalarda neler çektiğini düşünmek ciğerimi yakıyor. Ağlıyorum sadece, rabbim sen evlatlarımızı koru.. 😫😫😫